fbpx

KAWASAKI J300, “Z CUP”: ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ

Κάνοντας προθέρμανση

 Εντάξει, για να λέμε την αλήθεια, πέριξ της πίστας εμφανίστηκαν τα εικονιζόμενα Kawasaki J300…. Μερικά “φτιαγμένα” J300 που δημιουργήθηκαν για τις ανάγκες κίνησης των αναβατών και των διοργανωτών στα paddock του επάθλου Kawasaki “Z Cup”, ήταν αρκετά για να βάλουν μπροστά τη φαντασία των παρευρισκομένων και δεν άργησαν να  αρχίσουν οι φήμες. 

Το πρωτάθλημα Kawasaki “Z Cup” είναι ενιαίου τύπου και γίνεται με επιτυχία κάθε χρόνο στην Ισπανία, χρησιμοποιώντας γυμνά Kawasaki Z 800, που έχουν δεχθεί βελτιώσεις και σπορ μικρο-μετατροπές έτσι ώστε να γίνουν πιο “μάχιμα” και πιο “αγωνιστικά”.

Έτσι λοιπόν στον τελευταίο αγώνα ο εισαγωγέας των γιαπωνέζικων μοτοσυκλετών και σκούτερ στη χώρα της Ιβηρικής χερσονήσου εμφάνισε παρόμοια βαμμένα με τα Ζ800 σκούτερ J300 με πολυ-ρυθμιζόμενα αμορτισέρ, πιο ανοικτή σπορ εξάτμιση, αλλά και όλα τα αυτοκόλλητα των χορηγών του θεσμού. ΄

Ως δια μαγείας οι περισσότεροι άρχισαν να μιλούν για ενιαίο πρωτάθλημα με scooter Kawasaki J300! Και μάλλον άρχισαν να το σκέφτονται πιο σοβαρά το ενδεχόμενο εκεί κάτω στην Ισπανία… (Πηγή: Kawasaki Espana)

Αν γίνει πρωτάθλημα στην Ισπανία... κάπως έτσι θα πηγαίνουν στις ευθείες τα Kawasaki J300

Αν γίνει πρωτάθλημα στην Ισπανία… κάπως έτσι θα πηγαίνουν στις ευθείες τα Kawasaki J300

... και κάπως έτσι στις στροφές...

… και κάπως έτσι στις στροφές…γή: Kawasaki Espana

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ