fbpx

HONDA SH MODE 125: Special Colours

Ιδιαίτεροι χρωματισμοί για την Ασία

Πώς ένα σεμνής εμφάνισης σκουτεράκι μπορεί, με λίγες νέες πινελιές, να γίνει από “φινετσάτο” μέχρι σπορτίβικο και να φρεσκάρει το προφίλ του.

Το Honda SH Mode 125 είναι ένα ελαφρώς “παρεξηγημένο” σκούτερ στην αγορά μας, κυρίως επειδή κινείται στη σκιά του δημοφιλέστερου SH 150i.

Αν το 150 είναι τοακριβό”, το premium, το τεχνολογικά εξελιγμένο, εκείνο που τραβάει τα φώτα της δημοσιότητας και τις πωλήσεις, το SH Μοde είναι ο σεμνός του εξάδελφος.

Ο κινητήρας των 11,4 ίππων (eSP με Start&Stop) έχει καλές επιδόσεις και μειωμένη κατανάλωση καυσίμου, ο μπροστινός τροχός είναι μεγάλος 16 ιντσών, ενώ το σύνολο αισθητικά διατηρεί ένα πιο ρετρο-συντηρητικό προφίλ (διαβάστε τη δοκιμή του).

Τι γίνεται τώρα; Στην Ασία και σε συγκεκριμένες αγορές, όπως για παράδειγμα αυτήν του Βιετνάμ (που είναι πολύ κοντά στα ευρωπαϊκά γούστα) το συγκεκριμένο σκούτερ είναι από τα πιο ευπώλητα και αγαπημένα.

Δείτε τι παιχνίδια κάνει η Honda με τις ιδιαίτερες διχρωμίες πάνω στα SH Mode, τις οποίες δεν θα μπορούσαμε να έχουμε στην Ευρώπη, αφού είναι μάλλον εξεζητημένες.

Ενδιαφέρον έχει επίσης ότι το SH Mode προσφέρεται και σε έκδοση Sport με μαύρες ζάντες και κόκκινες λεπτομέρειες (τα οποία έφθασαν και μέχρι την Ελλάδα). Πλουραλισμός, καθόλου άσχημα…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ