fbpx

HONDA SH 300 Tοp Box ABS: Προσφορά στα 5.430 ευρώ

 Xαμηλότερη τιμή

Ένα από τα καλύτερα σκούτερ της κατηγορίας των 300 κυβικών, το οποίο έχει δημιουργήσει ένα φανατικό κοινό από σκουτερίστες, που το προτιμούν και “δεν το αλλάζουν με τίποτα”, είναι το Honda SH 300. Η αντιπροσωπεία προσφέρει το μοντέλο του 2018 σε χαμηλότερη από την αρχική τιμή, στα 5.430 ευρώ.

Παρότι είναι μοντέλο του 2018 οι διαφορές του από το SH του 2019 δεν είναι μεγάλες.

Η κυριότερη διαφορά είναι το traction control που έχει το μοντέλο του 2019, αν και είναι αρκετοί αυτοί που πιστεύουν ότι ένα τέτοιο σύστημα (σίγουρα κακό δεν κάνει…) δεν χρειάζεται απαραίτητα όταν μιλάμε για τέτοιες ιπποδυνάμεις.

ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ, το Honda SH 300i ABS Top Box του 2018, όπως αποκαλύπτει το όνομά του έχει στον στάνταρ εξοπλισμό και μπαγκαζιέρα με κανονικό κλειδί, η οποία στο επόμενο μοντέλο έγινε “Smart” για να ανοίγει από το τηλεχειριστήριο χωρίς κλειδί.

Βέβαια στην περίπτωση του μοντέλου του 2019 – με traction control και Smart Top Box – η τιμή φτάνει τα 6.050 ευρώ.

Τρία είναι τα χρώματα στα οποία διατίθεται το μοντέλο της προσφοράς: ένα ιδιαίτερο γκρίζο με μπρονζέ λεπτομέρειες, μαύρο και ασημί.

Το Honda SH300i συνδυάζει την πρακτικότητα, με την καλή εμφάνιση και την ευκολία χρήσης, ενώ οι συμπαγείς διαστάσεις του το καθιστούν ευέλικτο στην κίνηση της πόλης.

Διαθέτει προβολέα και οπίσθιο φωτιστικό σώμα LED, ευθυγραμμισμένο με το μοντέρνο του στυλ, ενώ υπάρχει χώρος κάτω από τη σέλα για ένα φουλφέις κράνος, αδιάβροχο και κλειδαριά.

TO ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ “έξυπνο κλειδί” ενισχύει την ευκολία του αναβάτη και την ασφάλεια. Όταν αυτός στέκεται σε απόσταση 2,5 μέτρων από το σκούτερ, ο μικρών διαστάσεων δέκτης συνδέεται αυτόματα και επιτρέπει την εκκίνηση του κινητήρα, αλλά και το ξεκλείδωμα της σέλας με το πάτημα ενός κουμπιού.

Η κεντρική βαλίτσα (Top Box) 35 λίτρων είναι μέσα στον βασικό εξοπλισμό του SH300i.

Ο ΥΓΡΟΨΥΚΤΟΣ ΜΟΝΟΚΥΛΙΝΔΡΟΣ 4βάλβιδος κινητήρας των 279 cc, που χρησιμοποιεί έξυπνη τεχνολογία χαμηλών τριβών, έχει χαμηλές εκπομπές ρύπων αλλά και μειωμένα κόστη συντήρησης και χρήσης.

Η ιπποδύναμη φτάνει τους 25 ίππους και το βάρος τα 169 κιλά πλήρες υγρών.

Το ενισχυμένο πλαίσιο και οι 16 ιντσών τροχοί μπροστά και πίσω, με το βολικό επίπεδο δάπεδο είναι τα χαρακτηριστικά του Honda SH 300i.

Στον μπροστινό τροχό υπάρχει ένα υδραυλικό δισκόφρενο 256mm με δαγκάνα 2 εμβόλων και ABS και πίσω ένα επίσης υδραυλικό δισκόφρενο 256mm με δαγκάνα 1 εμβόλου και ABS.

Περισσότερες πληροφορίες: www.honda-motorcycles.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ