fbpx

HONDA SH 150i SPORTY: ΗΡΘΕ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ

Με άγριες διαθέσεις και ματ χρώματα

 Το Honda SH 150i αποδεικνύεται ένα από τα πιο πετυχημένα σκούτερ που έχει βγάλει η γιαπωνέζικη εταιρία, δείχνοντας την αξία του σε ένα κοινό που το προτιμά, με αξιόλογες πωλήσεις σε ευρωπαϊκές αγορές. Πέρα από την απόλυτη κυριαρχία του στην σημαντική ιταλική αγορά και στην Ελλάδα το SH φιγουράρει πολύ κοντά στην τριάδα των πιο καλοπουλημένων σκούτερ. 

Πολύ προσεγμένο αισθητικά και ποιοτικά το ιταλικής κατασκευής 150άρι αποτελεί την επιτομή του ευρωπαϊκού σκούτερ πόλης, αφού διαθέτει τα δυο σημαντικά στοιχεία: 16άρηδες τροχούς και επίπεδο δάπεδο.

Με κινητήρα μονοκύλινδρο, υγρόψυκτο με 2βάλβιδη κεφαλή και σχεδόν 16 ίππους, χρησιμοποιεί το σύστημα idle stop, το οποίο διακόπτει τη λειτουργία του κινητήρα, όταν αυτός βρίσκεται σε στάση. Το σύστημα-πατέντα της Honda εκκινεί τον κινητήρα ξανά με ένα απλό γύρισμα του γκαζιού. Το SH φοράει μπροστά και πίσω δισκόφρενα 240 χιλιοστών, με ABS και ζυγίζει 135 κιλά.

Πέρα από το Honda SH 150i που γνωρίζουμε η αντιπροσωπεία έφερε πρόσφατα στην Ελλάδα και την έκδοση με των κωδικό Sporty.

Tι είναι το Honda SH 150i Sporty όμως, που είδαμε πρόσφατα στους δρόμους της Αθήνας και φωτογραφίσαμε στο κατάστημα Honda-Καρακώστας στο Γαλάτσι;

Το Sporty διατίθεται σε δυο ξεχωριστούς χρωματισμούς ,που πρέπει να πούμε ότι όσο διακριτικοί άλλο τόσο εντυπωσιακοί είναι, αν και ματ.

Υπάρχει ένα άσπρο SH με χρώμα σατινέ, ελαφρώς μεταλλικό και ένα γκρίζο μεταλλικό και τα δυο με μαύρες ματ ζάντες.

Τα σπορτίβικα SH πέρα από τους ιδιαίτερους χρωματισμούς (το λευκό μοντέλο φοράει μαύρο ματ καπάκι στο τιμόνι και στο ρύγχος της ποδιάς) είναι εξοπλισμένα με μπαγκαζιέρα της Honda, που ταιριάζει αισθητικά με το υπόλοιπο σκούτερ, διαθέτει χρωμιωμένο καπάκι στο πίσω μέρος του και μαξιλαράκι για τον συνεπιβάτη.

Το Honda SH 150i Sporty κοστίζει 3.790 ευρώ και μπορείτε να το βρείτε ετοιμοπαράδοτο στο κατάστημα Honda Kαρακώστας, Λεωφόρος Γαλατσίου 76, Γαλάτσι, τηλέφωνο 210 2111315

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ