fbpx

HONDA CITY ADVENTURE: Στην παραγωγή το 2017!

Σκουτερο-περιπέτειες στην πόλη

Oύτε που μπορούσαμε να φανταστούμε όταν πρωτοείδαμε αυτό το ευφάνταστου σχεδιασμού σκούτερ, το Honda City Adventure, πρώτα σε φωτογραφίες και αργότερα από κοντά στο πρόσφατο σαλόνι του Μιλάνου ότι η Honda θα το περνούσε στη παραγωγή. Και όμως πληροφορίες από επίσημες πηγές στη Γαλλία μιλούν για μοντέλο παραγωγής που θα βγει το 2017! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: SCOOTERNET

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ναι το είδαμε από κοντά το Honda City Adventure στο σαλόνι της EICMA 2017 και πρέπει να ομολογήσουμε ότι απλά το χαζέψαμε, δεν το διερευνήσαμε, δεν καθήσαμε να κοιτάξουμε λεπτομέρειες και να τις αναλύσουμε, ούτε να τις καταγράψουμε. Που να ξέραμε;

Η Honda δεν είχε κάνει την παραμικρή δήλωση, δεν υπήρχε καμία υπόνοια για το μέλλον αυτού του πειραματικού, μοντέλου επίδειξης. Οι τελευταίες φήμες μιλούν λοιπόν για το Honda City Adventure ότι θα παρουσιαστεί σαν σκούτερ παραγωγής.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Η είδηση έρχεται από το πρόσφατο – δευτερεύουσας σημασίας σε σχέση με το Μιλάνο – σαλόνι του Παρισιού. Στελέχη της Honda Γαλλίας δήλωσαν ότι το City Adventure αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα σαν σκούτερ παραγωγής για το 2017!

Αυτό σημαίνει ότι, αν πάνε έτσι όπως λένε οι υπεύθυνοι της Honda France, το μεγάλο, πολύ ενδιαφέρον τεχνολογικά, εντυπωσιακό σκούτερ, η ‘”Africa Twin των scooter” θα παρουσιαστεί σε ένα χρόνο στην EICMA 2016, σαν μοντέλο 2017.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Όπως και να έχει, αν υποθέσουμε ότι τα νέα που ήρθαν από επίσημα χείλη – από δηλώσεις του Fabrice Recoque της Honda Γαλλίας στο ηλεκτρονικό περιοδικό Moto-net – ότι το Honda City Adventure θα βγει στην παραγωγή μην νομίσετε ότι θα είναι όπως ακριβώς το πρωτότυπο που βλέπουμε σήμερα. Τα πρωτότυπα ή concept όπως λέγονται έχουν ελευθερία στον σχεδιασμό, δεν περιορίζονται από τις υποχρεωτικές συνθήκες ενός μοντέλου παραγωγής.

Κατά πάσα πιθανότητα, το σκούτερ παραγωγής δεν θα έχει τόσο επιθετικές γραμμές και θα κόψει τις πολλές υπερβολές, όπως ας πούμε το ακριβό, περίτεχνο ψαλίδι και πιρούνι, τα κορυφαία φρένα, τα τρακτερωτά λάστιχα, κ.λπ. υποχωρώντας σε κάποιους τομείς για λόγους κόστους.

Όπως και να έχει, ότι κι αν συμβεί εμείς έχουμε ένα σίγουρο: ότι το μέλλον ποτέ δεν μπορείς να το προβλέψεις, και ότι ναι, θα θέλαμε να δούμε στην αγορά ένα τέτοιας αισθητικής και χρήσης (που να κινείται και στο χώμα) μεγάλο σκούτερ. Ενδιαφέρον, ε;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ