fbpx

HONDA: Διαγωνισμός γνώσεων DCT, με δώρα

Γιατί DCT; Γίνε Εσύ ο Νέος Πρωταγωνιστής!

Διαγωνισμό διοργανώνει η αντιπροσωπεία της Honda στην Ελλάδα που αφορά τα αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων DCT, καλώντας τους χρήστες τους να απαντήσουν σε κάποιες ερωτήσεις και να κερδίσουν δώρα.

Η αντιπροσωπεία Σαρακάκης θέλει να ακούσει τι έχουν να πουν οι ιδιοκτήτες των μοτοσυκλετών με DCT και να είναι αυτοί οι πρωταγωνιστές του νέου ενημερωτικού video της Honda.

Αν λοιπόν είναι κάποιος κάτοχος μοτοσυκλέτας Honda με αυτοματοποιημένο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DCT, μπορεί να γίνει σήμερα πρωταγωνιστής στο Honda DCT video, και να διεκδικήσει μια δωροεπιταγή αξίας έως και 500€ για αξεσουάρ της μοτοσυκλέτας του.

Το μόνο που έχει να κάνει είναι να στείλει ένα video με μέγιστη διάρκεια 1 λεπτό και να εξηγήσει: Γιατί DCT; Πως νιώθει όταν οδηγεί τη μοτοσυκλέτα του; Τι άλλαξε στην καθημερινότητά του με το DCT; Τι του αρέσει στο DCT;

O Διαγωνισμός έχει ξεκινήσει και θα διαρκέσει έως και 30 Αυγούστου.

Οι 3 συμμετοχές που θα κερδίσουν τα περισσότερα like στην επίσημη ιστοσελίδα Διαγωνισμοί – Honda Motorcycles (honda-motorcycles.gr) θα αναδειχθούν “μεγάλοι νικητές” και θα κερδίσουν μια δωροεπιταγή αξίας 500€ για αξεσουάρ της μοτοσυκλέτας τους.

Όλοι οι συμμετέχοντες, των οποίων το video που θα στείλουν (αυτούσιο ή μέρους αυτού) θα χρησιμοποιηθεί για την δημιουργία του Τελικού Ενημερωτικού Video “Γιατί DCT;”, θα αναδειχθούν “νικητές” και θα κερδίσουν μια δωροεπιταγή αξίας 300€ για αξεσουάρ της μοτοσυκλέτας τους.

Περισσότερες πληροφορίες για το DCT: www.honda-motorcycles.gr

Δήλωση συμμετοχών: www.honda-motorcycles.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ