fbpx

CIMAMOTOR 2012: ΤΟ MEΓΑΛΟ ΣΑΛΟΝΙ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ

… αλλά και το σαλόνι του κόσμου

 Η μεγάλη και ενδιαφέρουσα “πόρτα” για την Κίνα… λέγεται “Σαλόνι μοτοσυκλέτας και Σκούτερ CΙΜΑΜotor 2012”. Γίνεται για 11η συνεχόμενη χρονιά και φέτος υπολογίζεται να προσελκύσει 100 χιλιάδες θεατών. Γίνεται στην πόλη Chongqing, από 11 μέχρι 14 Οκτωβρίου (μια βδομάδα μετά το ευρωπαϊκό σαλόνι της Intermot στην Κολωνία) και αναμένεται να έχει ενδιαφέρον όχι μόνο για τους ντόπιους, αλλά και για τις παγκόσμιες τάσεις που θα αναδειχθούν μέσα από αυτό.

Η επιλογή της πόλης Chongqing δεν είναι καθόλου τυχαία, αφού είναι μια από τις 10 ανταγωνιστικές πόλεις της Κίνας και το 50% των κερδών της προέρχεται από την μοτο-σκουτερο-βιομηχανία, με αύξηση της παραγωγής από πέρσι κατά 19.3%! Λογικό λοιπόν ότι επιλέχθηκε για την μεγαλύτερη έκθεση διτρόχων στην Κίνα, με τις τοπικές εταιρίες να παρουσιάζουν όλα τα νέα τους μοντέλα για το 2013.

Το σαλόνι CIMAMotor έχει κερδίσει την υποστήριξη των κορυφαίων Κινεζικών εταιριών σκούτερ και μοτοσυκλετών, αλλά και των εκατοντάδων εταιριών κατασκευής εξαρτημάτων και αξεσουάρ. Η έκταση της έκθεσης φτάνει τα 60,000 τετραγωνικά, όπου θα εκτεθούν προϊόντα 400 εταιριών, εκ των οποίων το 90% είναι Κινεζικές.

Το σαλόνι θα καλύψουν 800 μέσα ενημέρωσης από όλο τον κόσμο, ενώ πληροφόρηση για οποιοδήποτε νέο ή σημαντικό προϊόν παρουσιαστεί στη CIMAMotor, θα σας παρέχει το Scooternet… από αυτή τη “συχνότητα”.

Πηγή: www.cimamotor.com