fbpx

BMW C600 KAI C650: ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

Καθυστερούν να βγουν στην αγορά

Aναβλήθηκαν οι παραδόσεις των νέων σκούτερ BMW C600 Sport και BMW C650 GT, που είχαν προγραμματιστεί για τις επόμενες μέρες, λόγω προβλημάτων που παρουσιάστηκαν στην περιοχή της μετάδοσης του κινητήρα και η εταιρία κινείται προς την άμεση λύση τους.


Προβλήματα ποιότητας κατασκευής εμφανίστηκαν στα πρώτα σκούτερ που βγήκαν από το Βαυαρικό εργοστάσιο, με αποτέλεσμα να αναβληθούν οι παραδόσεις BMW C600 Sport και BMW C650 GT, που είχαν προγραμματιστεί για αυτόν τον μήνα (όπως είχε ανακοινώσει και η εδώ αντιπροσωπεία).

Η BMW, μέσω εκπροσώπων της δήλωσε: “Με σκοπό την εγγύηση της, αναμενόμενης από τους πελάτες μας, ποιότητας πρέπει να κάνουμε κάποιες αλλαγές στις εργαλειομηχανές των προμηθευτών μας. Για να επιτευχθεί αυτό χρειάζεται χρόνος και αυτό σημαίνει ότι η γραμμή παραγωγής θα πρέπει να σταματήσει προσωρινά. Οι νέες ημερομηνίες παράδοσης των σκούτερ στην Ευρώπη θα ανακοινωθούν σύντομα”.


Σύμφωνα με πηγές του Scooternet το πρόβλημα επικεντρώνεται στην περιοχή της τελικής μετάδοσης, που γίνεται με αλυσίδα (ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν επίσης, ότι ο εξωτερικός προμηθευτής-κατασκευαστής των πλαστικών τμημάτων του κινητήρα δήλωσε χρεοκοπία). Οι πιο αισιόδοξοι μιλούν για παραδόσεις των δύο σκούτερ τον Ιούλιο και οι πιο απαισιόδοξοι τον Σεπτέμβριο. Στην Ιταλία ήδη οι ντίλερ έχουν επικοινωνήσει με τους πελάτες που έχουν δώσει προκαταβολές και τους κάνουν δώρο ένα κράνος BMW Air Flow 2, σαν συγγνώμη για την καθυστέρηση.