fbpx

BMW C 600 SPORT, και BMW C 650 GT: ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΕΛΗ ΙΟΥΛΙΟΥ

Αφίκνυνται… επιτέλους

 Η BMW Hellas με δελτίο τύπου ανακοίνωσε την κυκλοφορία στην Ελλάδα των πολυαναμενόμενων maxi scooter, BMW C 600 Sport και BMW C 650 GT, στις 28 Ιουλίου 2012.

Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της γερμανικής εταιρίας που παρουσιάζονται μοντέλα στη μεγάλη κατηγορία των σκούτερ και παρόλο που χρησιμοποιούν και τα δύο την ίδια βάση (βλ. Πλαίσιο, κινητήρας, αναρτήσεις, φρένα, κ.λπ) απευθύνονται σε ευρύτερο φάσμα αναβατών: το C 600 Sport στους φίλους της σπορ οδήγησης και το C 650 GT στους αναβάτες, που δίνουν μεγαλύτερη σημασία στην άνεση και τον ταξιδιωτικό χαρακτήρα.

Ο νέος δικύλινδρος σε σειρά κινητήρας, με κυβισμό 647 cc αποτελεί την τελευταία λέξη στον τομέα εξέλιξης των κινητήρων της BMW Motorrad και έχει ονομαστική ισχύ 60 ίππων στις 7.500 σ.α.λ., καθώς και μέγιστη ροπή 66 Nm στις 6.000 σ.α.λ. Η μετάδοση της κίνησης γίνεται μέσω συνεχώς μεταβλητής μετάδοσης (CVT) και αμφότερα είναι εξοπλισμένα με καταλυτικό μετατροπέα και αισθητήρα οξυγόνου, τα δύο scooter πληρούν ήδη τις προδιαγραφές εκπομπών ρύπων Euro 4, που θα τεθούν σε ισχύ στο μέλλον.

Τα C 600 Sport και C 650 GT είναι εξοπλισμένα με δύο δισκόφρενα μπροστά και ένα δισκόφρενο πίσω, τα οποία έχουν διάμετρο 270 χιλιοστών, με σύστημα ABS, στον βασικό εξοπλισμό.

Πρόσθετες λεπτομέρειες των C 600 Sport και C 650 GT

• C 600 Sport: με το καινοτόμο σύστημα BMW flexcase κάτω από τη σέλα, που προσφέρει έναν μεταβλητού όγκου αποθηκευτικό χώρο. Αυτό επιτρέπει την αποθήκευση δύο κρανών, όταν το Maxi Scooter είναι σταθμευμένο.

• C 650 GT: με μεγάλο αποθηκευτικό χώρο και αυτό, χωρητικότητας περίπου 60 l, αρκετό για να χωρέσει δύο κράνη μαζί με άλλα αντικείμενα.

• Φρένο στάθμευσης, το οποίο ενεργοποιείται μέσω του πλαϊνού σταντ.

• Πίνακας οργάνων πολλαπλών λειτουργιών με υπολογιστή ταξιδιού.

• Προαιρετικά φώτα ημέρας LED και λειτουργία Way-Home.

• Ηλεκτρική (C 650 GT) και χειροκίνητη (C 600 Sport) ρύθμιση ζελατίνας για ρυθμιζόμενη προστασία από τον άνεμο και τις καιρικές συνθήκες.

• Εκτεταμένη γκάμα εξοπλισμού και ειδικά προσαρμοσμένων αξεσουάρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ