fbpx

BMW C 600 SPORT: ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ DTM

Άσπρες και Μαύρες εκδόσεις

 Δυο ειδικές εκδόσεις των Motorsport των σκούτερ BMW C 600 Sport παρουσιάστηκαν πρόσφατα, με είδικό βάψιμο και αξεσουάρ για να τιμήσουν το πρωτάθλημα DTM, αλλά και τους δυο πρωταθλητές οδηγούς της BMW, σε 99 μόνο κομμάτια το καθένα. Ένα μαύρο… κι ένα άσπρο. 

Κάθε σκούτερ είναι υπογεγραμμένο από τους οδηγούς, δηλαδή τους πρωταθλητές του DTM (γερμανικό πρωτάθλημα αυτοκινήτων τουρισμού) Γερμανό Martin Tomczyk και τον Καναδό Bruno Spengler, που συμμετέχουν στο ιδιαίτερα δημοφιλές στη Γερμανία (αλλά και την υπόλοιπη Ευρώπη) πρωτάθλημα αυτοκινήτων τουρισμού.

H έκδοση του Tomczyk είναι άσπρη και η έκδοση του Spengler μαύρη ματ, και η δημιουργία τους έχει σαν στόχο να δημιουργήσουν δυο συλλεκτικά σκούτερ, αλλά και να ικανοποιήσουν τους ένθερμους θεατές του πρωταθλήματος. 

Πέρα από τους χρωματισμούς και τα αυτοκόλλητα των υποστηρικτών το Motorsport BMW C 600 Sport του Martin Tomczyk, οδηγό του Team RMG και το BMW C 600 Sport του Bruno Spengler του BMW Team Schnitzer, φορούν διαφορετική, special (σε σχέση με τα μοντέλα στοκ) σέλα, κοντή φιμέ ζελατίνα και τελικό της Akrapovic. 

Οι περιορισμένες εκδόσεις των BMW C 600 Sport θα είναι διαθέσιμες μόνο στη Γερμανία και κάθε αγοραστής θα λάβει, εκτός των άλλων, και δυο εισιτήρια για τον γύρο του DTM που θα γίνει στο Oschersleben στις 14 και 15 Σεπτεμβρίου.

Μαζί με τα σκούτερ θα δίνεται και υπογεγραμμένο πιστοποιητικό από τους ίδιους τους οδηγούς.

Οι τιμές των δυο σπέσιαλ scooter θα ξεκινούν από τα 13.490 ευρώ και θα φτάνουν μέχρι τα 14.600 ευρώ αναλόγως των εργοστασιακών εξτρά που θα διαθέτουν (πχ. συναγερμό ή όχι), ενώ τα δυο αγωνιστικά τημ της BMW ήδη τα χρησιμοποιούν – από δυο σκούτερ η κάθε μια – για τη μετακίνησή τους μέσα στα pits.

Τι μάθαμε λοιπόν σήμερα; Ναι μάθαμε, πως και τo Πρωτάθλημα DTM θέλει τα σκούτερ του. Ή μήπως, ότι και ο Γερμανός… θέλει το σκούτερ του;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ