fbpx

BMW C 400 GT, C 400 X: Aνάκληση 238 σκούτερ

 Για θέμα στη ντίζα γκαζιού

Η Γενική Γραµµατεία Βιοµηχανίας ανακοινώνει ότι η εταιρεία BMW HELLAS AE εκτελεί πρόγραµµα ανάκλησης των σκούτερ  BMW C 400 GT   και BMW C 400 X.

Η ανάκληση αφορά σε 238 σκούτερ που έχουν πωληθεί στη χώρα μας και έχουν παραχθεί από 8/3/2018 έως 18/1/2020. Το πρόβλημα επικεντρώνεται στο εσωτερικό του μηχανισμού γκαζιού.

BMW C 400 GT

BMW C 400 Χ

Συγκεκριμένα, σε κάποιο σημείο μπορεί να συσσωρευθεί νερό και να παραμείνει υγρασία, όταν το σκούτερ οδηγείται στη βροχή για µεγάλο χρονικό διάστηµα. Αν το σκούτερ οδηγείται σε χαμηλές εξωτερικές θερµοκρασίες κάτω των 0 βαθμών Κελσίου, αυτό δυσχεραίνει την κίνηση της ντίζας του γκαζιού.

Μέχρι στιγµής δεν έχει αναφερθεί καµία περίπτωση ατυχήµατος, που να σχετίζεται µε το συγκεκριµένο θέµα.

Οι ιδιοκτήτες των προς ανάκληση σκούτερ που έχουν διατεθεί στην Ελληνική αγορά από την BMW Hellas ΑΕ, θα ενηµερωθούν τηλεφωνικά, ώστε να επισκεφθούν το ∆ίκτυο Επίσηµων Εµπόρων Μοτοσυκλετών της BMW Hellas ΑΕ, σε όλη την Ελλάδα, προκειµένου να γίνει αρχικά καθαρισµός και λίπανση της ντίζας γκαζιού, χωρίς καµία οικονοµική επιβάρυνση.

Μετά το φθινόπωρο θα ακολουθήσει νεότερη ενηµέρωση των ιδιοκτητών ώστε να δοθεί οριστική λύση επισκευής-αντικατάστασης.

  • Διαβάστε εδώ τη δοκιμή του BMW C 400 X
  • Διαβάστε εδώ τη δοκιμή του BMW C 400 GT

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν µε το ∆ίκτυο Επίσηµων Εµπόρων Μοτοσικλετών της BMW Hellas ΑΕ, ή µε το Τµήµα Εξυπηρέτησης Πελατών της BMW Hellas ΑΕ (τηλ. 210 9118000).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ