fbpx

BMW C 400 GT: Χρηματοδοτικό με 150 ευρώ τον μήνα

 Πιο προσιτή η απόκτηση του C 400 GT

Μέσω ενός ευέλικτου χρηματοδοτικού προγράμματος All in Ride της BMW, η απόκτηση του νέου maxi scooter BMW C 400 GT της βαυαρικής εταιρίας γίνεται πιο εύκολη.

Το BMW C 400 GT είναι ένα μεσαίων-μεγάλων διαστάσεων σκούτερ GT που προορίζεται και για τουριστική χρήση. Πρόκειται για το δεύτερο μεσαίου κυβισμού σκούτερ που παρουσίασε η BMW, μετά από το “πιο αστικό” BMW C 400 X.

Το BMW C 400 GT είναι ένα πολυτάλαντο και πολυχρηστικό 400άρι που δεν θα πει όχι σε καμία δοκιμασία: από την καθημερινή μετακίνηση, μέχρι τα ταξίδια με ένα ή δύο άτομα.

Με εντυπωσιακό σχήμα και εμφάνιση, το BMW C 400 GT μπήκε δυναμικά στην κατηγορία, προσφέροντας τη δική του ποιότητα επί του θέματος με δυο χαρακτηριστικούς προβολείς LED στην ποδιά του, μεγάλη σέλα για αναβάτη (με υποστήριξη) και συνεπιβάτη, δυο δισκόφρενα στον μπροστινό τροχό (ένα τρίτο πίσω και σύστημα ABS) και δύο αμορτισέρ πίσω.

Διαβάστε: Πλήρης δοκιμή του BMW C 400 GT

Είναι εφοδιασμένο με μονοκυλίνδρο, υγρόψυκτο κινητήρα 350 κυβικών εκατοστών, με τέσσερις βαλβίδες και έναν εκκεντροφόρο και αντικραδασμικό άξονα.

Η ιπποδύναμή του φτάνει τους 34 ίππους στις 7.500rpm και διαθέτει σύστημα ελέγχου πρόσφυσης στον στάνταρ εξοπλισμό του. Οι τροχοί του είναι 15 ιντσών μπροστά και 14 ιντσών πίσω.

Ο εξοπλισμός του BMW C 400 GT περιλαμβάνει, εκτός των άλλων, έξυπνο σύστημα αποθηκευτικού χώρου κάτω από τη σέλα, και σύστημα Keyless Ride που διευκολύνει τη διαδικασία της εκκίνησης, το κλείδωμα του τιμονιού, της σέλας, της τάπας ρεζερβουάρ.

Στον προαιρετικό εξοπλισμό υπάρχει και έγχρωμη TFT οθόνη 6,5 ιντσών, η οποία, σε συνδυασμό με το περιστροφικό επιλογέα στην άκρη του τιμονιού, επιτρέπει στον αναβάτη να έχει εύκολη πρόσβαση στις λειτουργίες του σκούτερ.

Επίσης, έχει τη δυνατότητα να συνδέσει το smartphone με τα όργανα του 400, για περεταίρω λειτουργίες.

Η απόκτηση του BMW C 400 GT τώρα γίνεται πιο εύκολη μέσα από το χρηματοδοτικό πρόγραμμα All in Ride της BMW, αφού μπορείς να αποκτήσεις το C 400 GT με μόλις 150 ευρώ το μήνα.
Περισσότερες πληροφορίες: www.bmw-motorrad.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ