fbpx

BMW C400GT, 400X: Αγορά σκούτερ online

Κλικ, κλικ… και “με γεια”!

Στην Ιταλία, η BMW Motorrad Italia λανσάρει την ηλεκτρονική υπηρεσία αγοράς των σκούτερ C400 X και C400 GT, τα οποία θα μπορούν να αγοραστούν μέσω μιας εντελώς ψηφιακής (οnline) διαδικασίας στο διαδίκτυο.

Τα μεσαίου κυβισμού σκούτερ της BMW  θα μπορούν να αποκτηθούν  στην Ιταλία online, από τις 22 Ιουνίου έως τις 31 Ιουλίου με προσφορές και δώρα να τα συνοδεύουν, έτσι ώστε να γίνουν γοητευτικότερα για τους ενδιαφερόμενους αγοραστές.

Η νέα BMW Motorrad Online Edition, που ισχύει από τις 22 Ιουνίου έως τις 31 Ιουλίου για την ιταλική αγορά, παρέχει στον πελάτη τη δυνατότητα μιας αγοράς που ξεκινά και οριστικοποιείται μέσω του διαδικτύου, τόσο στην χρηματοδότηση, όσο και στην αγορά με μετρητά.

Πρόκειται για μια καινοτόμο υπηρεσία για τα ιταλικά δεδομένα, με τη μόνη διαφορά  ότι οι Ιταλοί της BMW  (οφείλουμε να το πούμε)  έρχονται δεύτεροι… αφού στην Ελλάδα μια τέτοια υπηρεσία και μάλιστα σε μόνιμη βάση, έχει ξεκινήσει από πέρσι από την εταιρία Γκοργκόλης ΑΕ (πατήστε εδώ) για την αγορά σκούτερ της SYM!

Όσον αφορά τώρα την BMW Motorrad Italia, για τις αγορές online υπάρχουν για περιορισμένο χρονικό διάστημα προσφορές στα C 400 X και C 400 GT, τα οποία μπορεί να αποκτήσει κάποιος με ευκολίες πληρωμής, χαμηλά επιτόκια, χρηματοδότηση, χαμηλές προκαταβολές (1.000 ευρώ), αλλά και εργοστασιακή εγγύηση 4 ετών και 5 χρόνια οδικής βοήθειας Mobile Care.

Επίσης η παράδοση του σκούτερ από την οnline αγορά γίνεται δωρεάν στον νέο ιδιοκτήτη.

Έτσι όπως πάει θα καταργηθούν και οι εκθέσεις σκούτερ και μοτοσυκλετών”, ακούμε να λένε οι πιο ανήσυχοι και απαισιόδοξοι του χώρου μας…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ