fbpx

2o SYM ROAD TRIP – CRETE 2015

O γύρος της Κρήτης με SYM

Ένα ταξίδι επτά ημερών που θα διασχίσει την Κρήτη απ’ άκρη σ’ άκρη με 30 τυχερούς πάνω στις σέλες αντίστοιχων σκούτερ της SYM. Ονομάζεται SYM Road Trip και είναι η δεύτερη φορά που πραγματοποιείται τέτοια διοργάνωση.

Για δεύτερη συνεχή χρονιά η ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε. διοργανώνει ένα 7ήμερο test event για τους αναβάτες και τα scooter της εταιρίας που αντιπροσωπεύει, της SYM. Tριάντα σκούτερ της μεγάλης ταϊβανέζικης εταιρίας – που φιγουράρει στο Νο1 των πωλήσεων της ελληνικής αγοράς διτρόχων, με αναβάτες συνεργάτες του δικτύου της SYM στην Ελλάδα – θα δώσουν ραντεβού στο νέο κατάστημα της SYM στην Αθήνα (Θησέως 312 στην Καλλιθέα) – για να ξεκινήσουν το επταήμερο ταξίδι και όλοι μαζί και να βιώσουν τις ομορφιές της Κρήτης.

DSC_0302-1030x686

Η διαδρομή καλύπτει 1.000 χιλιομέτρα, από τη μια άκρη του νησιού μέχρι την άλλη, και περιλαμβάνει και τους 4 νομούς της Κρήτης. Πρόκειται για μία εκδρομή όπου θα δώσει την ευκαιρία στους συνεργάτες της SYM, να πλουτίσουν τις οδηγικές εμπειρίες και την τριβή με τα scooter της εταιρίας. Παράλληλα, πέρα από τα μαγευτικά τοπία της Κρήτης, οι εκδρομείς θα επισκεφθούν και τους τοπικούς συνεργάτες της ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε. για τη μεταξύ τους σύσφιξη σχέσεων, καθώς και την ανταλλαγή πληροφοριών και εμπειριών.

DSC_0676-1030x686

DSC_01444071-1030x618

Πληροφορίες σχετικά με τη διαδρομή και το καθημερινό πρόγραμμα του ταξιδιού, μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.roadtrip.sym.gr ενώ κατά τη διάρκειά του, θα αναρτάται πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Το SYM ROAD TRIP – CRETE 2015, είναι το 2ο ταξίδι που οργανώνει η ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε, όπου λόγω των capital controls, θα πραγματοποιηθεί στο εσωτερικό της χώρας. Το 1ο SYM ROAD TRIP 2014 που έγινε πέρσι περιελάμβανε διαδρομές τρείς χώρες (Ελλάδα, Βουλγαρία, Ρουμανία). Μέσα από την ίδια ιστοσελίδα, οι φίλοι της SYM μπορούν να ανατρέξουν σε φωτογραφικό υλικό και video.

Symroadtrip2015_BANNER2-965x1030

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ