fbpx

YΑΜΑΗΑ ΤΜΑΧ 530, GIRO D’ ITALIA 2013

Ακόμα μια “αγωνιστική” έκδοση

 Ανανεωμένα εμφανίστηκαν και στον φετινό ποδηλατικό γύρο της Ιταλίας, τον διάσημο Giro d’ Italia, τα επίσημα δίτροχα της διοργάνωσης, βαμμένα “ελαφρώς ροζ”, όπως συνηθίζεται εξάλλου, που δεν ήταν άλλα από τα Yamaha ΤΜΑΧ 530. 

Το πιο καλοπουλημένο δίτροχο της Ιταλίας για το 2012, το Yamaha ΤΜΑΧ, έγινε και πάλι το official, το επίσημο δηλαδή όχημα συνοδείας του 96ου ποδηλατικού γύρου της γειτονικής χώρας.

Έτσι η Yamaha Motor Italia βρήκε την ευκαιρία να γιορτάζει το 2013, παρουσιάζοντας την έκδοση “Corsa Rosa”, αφού η εταιρία συνέχισε τη συνεργασία με τους διοργανωτές, για 5η συνεχή χρονιά.

Ο αγώνας που ξεκίνησε στις αρχές του Μαίου από τη Νάπολη, βρήκε 30 Yamaha TMAX 530 “Giro d’ Italia” στην υπηρεσία των κριτών, ενώ στον “στόλο” βρέθηκαν και Yamaha Xenter στους ίδιους χρωματισμούς, τιμώντας έτσι έναν διάσημο και θρυλικό αγώνα με ποδήλατα, που ξεκίνησε το 1909.

Ο γύρος ολοκληρώθηκε μόλις χθες στις 26 Μαίου στην πόλη της Μπρέσια. Ποιος νίκησε; Δεν γνωρίζουμε. Εμείς το όμορφο ΤΜΑΧ θέλαμε να σας δείξουμε…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ