fbpx

ΤΟ ΜΙΛΑΝΟ, ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΚΑΙ Η PIAGGIO

Φέρσου έξυπνα, κάνε οικονομία, πάρε σκούτερ!

Η πόλη του Μιλάνο στη Βόρεια Ιταλία “τιμωρεί” από της 16 Ιανουαρίου και μετά, τους κατόχους αυτοκινήτων που μπαίνουν στο κέντρο της, βάζοντάς τους να πληρώσουν εισιτήριο εισόδου 5 ευρώ την ημέρα. Με αυτόν τον τρόπο ο Δήμος του Μιλάνο προσπαθεί να αποθαρρύνει τους αυτοκινητιστές από το να κυκλοφορούν καθημερινά στις “δύσκολες” περιοχές της πόλης, αφού από δώ και μπρος θα πληρώνουν “διόδια”.

Θες να μπαίνεις στο κέντρο του Μιλάνο τσάμπα, να κάνεις 1300 ευρώ οικονομία το χρόνο, και να πάρεις και ένα Beverly με 400 ευρώ έκπτωση; Ε, τότε υπέκυψε στην πρόταση της Piaggio...

Με απόλυτο συγχρονισμό η Piaggio εξαπολύει την επίθεσή της, προσπαθώντας να εκμεταλλευτεί την απογοήτευση των “αυτοκινητάδων” και να τους κάνει να αλλαξοπιστήσουν μέχρι της 31 Ιανουαρίου, αγοράζοντας σκούτερ – που δεν πληρώνει “διόδια”.
Μέχρι το τέλος του μήνα το Piaggio Beverly 300 θα κάνει 3,990 ευρώ, η Vespa GTS 300 Super  4,540 ευρώ, το Scarabeo 200 2,820 ευρώ, ενώ η μεγάλη έκπληξη είναι ότι το Piaggio Liberty 125, θα δίνεται με 1,990 ευρώ (600 ευρώ κάτω από την αρχική του τιμή).
Έτσι οι σκουτερίστες που θα επιλέξουν την πρόταση της Piaggio θα πάρουν το σκούτερ τους φθηνότερα από πριν, πέρα από την οικονομία  1.300 ευρώ το χρόνο, που είναι το κόστος της εισόδου μόνο στο κέντρο της πόλης, χωρίς να υπολογίζονται τα έξοδα του πάρκινγκ… Πως είπατε;

Η αφίσα της καμπάνιας της Piaggio