fbpx

YΑΜΑΗΑ: SCOOTER SWAPPING!

Άσε το δικό σου – πάρε το δικό μου!

 Το “φαινόμενο” εξαπλώνεται σαν την παλίρροια που φουσκώνει, στις ιταλικές πόλεις. Είχαμε ακούσει για ανταλλαγές ρούχων, βιβλίων, δίσκων, βιντεοπαιχνιδιών, κ.λπ., αλλά πρώτη φορά για ανταλλαγές σκούτερ και μάλιστα επιτόπου! Ναί, στα καλά καθούμενα… μέσα στο δρόμο.

Πρόκειται για τη νέα πρωτότυπη καμπάνια της Yamaha Ιταλίας, που επιτίθεται δυναμικά “στο κατεστημένο” των σκούτερ 150cc, με 16άρηδες τροχούς και επίπεδο πάτωμα (δηλαδή στα SH 150, Symphony, Αgility, Liberty, κ.λπ.) δίνοντας την ευκαιρία σε όποιον θέλει να δοκιμάσει το νέο σκούτερ Yamaha Χenter 150.

Αυτές τις μέρες στο Μιλάνο, ομάδες αναβατών γυρνούν στο κέντρο της πόλης, πάνω σε ολοκαίνουργια Yamaha Xenter 125/150, πού εύκολα τα αναγνωρίζεις, από τα μεγάλα κόκκινα βέλη που είναι κολλημένα πάνω στα βαλιτσάκια τους και γράφουν “Δοκίμασέ με”.

“Θηράματά” των αναβατών με τα Yamaha Xenter 150 είναι οι ανύποπτοι οδηγοί σκούτερ. Τους πλευρίζουν και τους προτείνουν να οδηγήσουν το καινούργιο σκούτερ της Yamaha, αφήνοντας για λίγο το δικό τους στην άκρη!

Η εταιρία που ανέλαβε την πρόκληση, να διοργανώσει αυτή την πρωτότυπη, δυναμική προωθητική ενέργεια για το Xenter, ασφαλίζει τους συμμετέχοντες πριν τη βόλτα και μετά δανείζει για ένα σύντομο test ride το νέο σκούτερ Yamaha Χenter.

Για το άμεσο μέλλον του προγράμματος “Scooter Swapping”, σειρά έχουν οι πόλεις της Φλωρεντίας, της Ρώμης, της Νάπολης, του Παλέρμο και η Κατάνια.

Είναι δηλαδή αυτό που λένε “μάρκετινγκ του δρόμου”; Για να καταλάβουμε δηλαδή… 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ