fbpx

ΠΑΣΕΕΕΔ: ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ

Ο κλάδος ενημερώνεται και κόβει πίτα

 Με δελτίο τύπου ο ΠΑΣΕΕΕΔ καλεί όλους τους επαγγελματίες γύρω από τον χώρο των δικύκλων σε Πανελληνια συνάντηση.

Αγαπητοί συνάδελφοι, συνεργάτες και φίλοι του κλάδου όλων των επιχειρήσεων του δικύκλου.

Ο πρόεδρος κ. Σπηλιώτης Μιχάλης και το Διοικητικό Συμβούλιο του επαγγελματικού σωματείου «Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εμπόρων Εισαγωγέων- Επισκευαστών- Ποδηλάτων- Ανταλλακτικών – Αξεσουάρ – Κρανών και Ειδών Ένδυσης – Υπόδησης Δικύκλων» με διακριτικό τίτλο «ΠΑΣΕΕΕΔ» , εκπροσωπούμε πλέον Πανελλαδικά όλο τον κλάδο του δικύκλου, βάσει της υπ΄αριθμόν 138/2013 διαταγής του ειρηνοδικείου Αθηνών.

Έχουμε την τιμή να σας προσκαλέσουμε στην εκδήλωση “Ημερίδα ενημέρωσης και κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας για το Νέο έτος 2014”.Έχουν προσκληθεί προσωπικότητες για ομιλητές της πολιτείας, του ελληνικού εμπορίου όπως ο πρόεδρος της ελληνικής συνομοσπονδίας ελληνικού εμπορίου «ΕΣΕΕ» και πρόεδρος του εμπορικού και βιομηχανικού επιμελητηρίου Πειραιά «ΕΒΕΠ» κ. Κορκίδης Βασίλης, αλλά και προσωπικότητες του κλάδου δικύκλου για ενημέρωση σας εν όψει της συνεχιζόμενης οικονομικής κρίσης για το μέλλον των επιχειρήσεων μας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014, με ώρα προσέλευσης 19.00μμ και ώρα έναρξης 19:30μμ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά «ΕΒΕΠ» , επί της οδού Λουδοβίκου 1 στην πλατεία Οδύσσου (ηλεκτρικός σταθμός Πειραιά στο λιμάνι).

Καλούμε όλες τις επιχειρήσεις του κλάδου δικύκλου, μοτοσυκλετών, ποδηλάτων και συνεργείων καθώς και τις αντιπροσωπείες διανομείς δικύκλων, εισαγωγείς και εμπόρους ανταλλακτικών , αξεσουάρ , κρανών και ειδών ένδυσης και υπόδησης πανελλαδικά να παρευρεθούν στο κάλεσμα μας. Η παρούσα κατάσταση που  διανύουμε επιβάλει ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ συσπείρωση όλων των επαγγελματιών του κλάδου. Σας ευχόμαστε καλές γιορτές και το νέο έτος 2014 να είναι γόνιμο για τις επιχειρήσεις μας, τις οικογένειες μας και το προσωπικό μας. Ευελπιστούμε και πιστεύουμε ότι θα μας τιμήσετε με την παρουσία σας για την γιορτή μας στην κοπή της πίτας του κλάδου μας.

Με εκτίμηση και πλείστη τιμή για το ΔΣ του ΠΑΣΕΕΕΔ

Ο Πρόεδρος Σπηλιώτης Μιχάλης και ο Γεν. Γραμματέας Κονδύλης Γιάννης

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ