fbpx

ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ PIAGGIO

Στο Πανελλήνιο Beach Volley γυναικών

Η Piaggio Hellas είναι χορηγός της γυναικείας ομάδας που συμμετέχει στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Beach Volley του 2011. Το περσινό πρωτάθλημα, του 2010, είχε λήξει με την Ντίντα Νάστου στην κορυφή της βαθμολογίας και την Δήμητρα Γκότζη στην τρίτη θέση. Φέτος οι δυο αθλήτριες ένωσαν τις δυνάμεις τους για να διεκδικήσουν την πρωτιά, στο πολύ απαιτητικό Πανελλήνιο πρωτάθλημα Beach Volley.

Η ομάδα των δύο κοριτσιών αγωνίζεται στην κατηγορία Masters, φορώντας τη φανέλα και το μαγιώ της Piaggio, που για μια ακόμη φορά υποστηρίζει τις συγκεκριμένες αθλητικές διοργανώσεις με τη χορηγία της γυναικείας ομάδας beach volley.

Η ομάδα Νάστου-Γκότζη με δυναμικές εμφανίσεις κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο τουρνουά της Κεραμωτής (Καβάλα) για τον προτελευταίο αγώνα της χρονιάς.

Αυτή η διάκριση έδωσε στις δύο αθλήτριες την ώθηση που χρειάζονταν για τον τελικό, που πραγματοποιήθηκε στη Νάξο στο τέλος Ιουλίου, γεμίζοντας τες ελπίδες για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου, αλλά και την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Στη Νάξο όμως το ζευγάρι της Piaggio τερμάτισε στην τρίτη θέση, χάνοντας και την ευκαιρία για την πρώτη θέση του Πρωταθλήματος, δίνοντας υποσχέσεις για το 2012.

(ΥΓ. Συγνώμη κιόλας, φίλοι αναγνώστες. Καλοκαίρι έχουμε, κι εμείς είπαμε να μην ασχολούμαστε αποκλειστικά και μόνο με τα σκουτεράκια. Άσε που είμαστε σίγουροι πως όσοι έχουν Piaggio με τις Νάστου και Γκότση ήταν σίγουρα σε όλο το Πρωτάθλημα Beach Volley)