fbpx

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΖΑΡΙ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ

MOTOΔΥΝΑΜΙΚΗ: ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΜΕΧΡΙ 80%

Το Σαββατοκύριακο 22 και 23 Οκτωβρίου η «ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε.», επίσημη αποκλειστική διανομέας της ΥΑΜΑΗΑ Motor Corp. Ltd. σε Ελλάδα, Ρουμανία και Βουλγαρία, καθώς και των εταιρειών Alpinestars, Shark, CMS, Richa, Ohlins, Termignoni, Continental, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πραγματοποίηση ενός BAZAAR μοναδικών προσφορών που ξεπερνούν και το 80%! Oι προσφορές αφορούν συλλογές αξεσουάρ προηγούμενων ετών σε άριστη κατάσταση (καινούργια) και σε πραγματικά ανεπανάληπτες τιμές! Το Bazaar θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗΣ στον Ασπρόπυργο, Θέση Κύριλλος, έξοδος 4 της Αττικής Οδού, και οι ώρες λειτουργίας θα είναι : Σάββατο 22/10 από 10:00 έως 18:00 και  Κυριακή 23/10 από 10:00 έως 14:00

Είναι μοναδική ευκαιρία να ανανεώσετε τον εξοπλισμό σας και να επιλέξετε τα είδη που σας ταιριάζουν από τις κορυφαίες εταιρείες Alpinestars, Shark, Richa: κράνη, μπότες, δερμάτινα ή υφασμάτινα μπουφάν, παντελόνια και φόρμες για όλες τις προτιμήσεις, σε απίθανες τιμές που θα ισχύσουν αποκλειστικά και μόνο γι’ αυτό το διήμερο (Σας παρακαλούμε να λάβετε υπόψη σας ότι οι αγορές θα μπορούν να πραγματοποιούνται μόνο μετρητοίς. Δεν θα υπάρχει η δυνατότητα χρήσης πιστωτικής κάρτας). Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στη γραμμή επικοινωνίας 801-11-926242,καθώς και στα τηλέφωνα 210 6293-552/522.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ : Ερχόμενοι από Αττική Οδό, βγαίνετε στην έξοδο 4 (Ασπρόπυργος). Ακολουθείτε την πινακίδα προς “Κύριλλο”. Ύστερα από 200 περίπου μέτρα στρίβετε αριστερά (πινακίδα YAMAHA-ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ).