fbpx

KYMCO REMUS DOWNTOWN: LIMITED EDITION

Περιορισμένος ο αριθμός τους

Παρουσιάστηκε στο σαλόνι του Μιλάνο, στο περίπτερο της Kymco και τράβηξε βλέμματα πάνω του, όχι μόνο γιατί ήταν special και περιορισμένου αριθμού, αλλά γιατί το σύνολο των μικρο-μετατροπών και βελτιώσεων πάνω στο Downtown κατάφερνε να είναι ταιριαστό. ΑΠΟΣΤΟΛΗ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ 

Επρόκειτο για ένα μικρό Kymco Downtown, που είχε δεχθεί εκτός από μια κομψή εξάτμιση της αυστριακής εταιρίας Remus, μπαγκαζιέρα και αυτοκόλλητα που το έκαναν να διαφέρει – και όχι μόνο.

Το “Limited Edition” πάνω στο ρύγχος του, μαζί με τα κόκκινα αυτοκόλλητα, έκανε τους χρήστες των Downtown 125, 300 κυβικών, να ψάχνουν για τις μικρο-διαφορές από τα δικά τους… στην προσπάθειά τους να το αντιγράψουν και να κάνουν και το δικά τους Kymco πιο εξεζητημένα. 

Πέρα από την εξάτμιση και τη μπαγκαζιέρα στην ουρά, υπάρχουν και εξαρτήματα της Ermax, αλλά και extra αξεσουάρ της Kymco, όπως αλουμινένια δάπεδα, “carbon fibre” look μπροστινό φτερό κ.λπ., που κάνουν το καλλίγραμμο σκούτερ της Kymco, ακόμα πιο όμορφο και επιθετικό, αλλά κυρίως πιο “εργοστασιακό”.