fbpx

KYMCO: Το ΑΚ 550, στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας στο Ελληνικό

Αντίστροφη μέτρηση

Λίγες μέρες έχουν μείνει πλέον μέχρι τη στιγμή που το ελληνικό κοινό θα δει από κοντά το πολυαναμενόμενο Kymco ΑΚ 550. Κι αυτό έχει προγραμματιστεί να γίνει στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2017

Μετά το Πάσχα έρχεται η Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2017, από 20 έως 24 Απριλίου στο κέντρο Ξιφασκίας – στο Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού – όπου η Kymco θα δείξει το κορυφαίο σκούτερ που έχει κατασκευάσει ποτέ στη υπερ-πενηνταετή ιστορία της.

Η πρώτη επίσημηπαρουσίαση στην Ελλάδα για το Kymco ΑK 550i ABS Nd (όπως είναι το πλήρες όνομά του πλέον) με την εμφάνιση και τα τεχνικά χαρακτηριστικά τα οποία σύμφωνα με την εταιρία “αλλάζουν τα δεδομένα στην κατηγορία”.

Μαζί με το δικύλινδρο ΑΚ 550 θα παρουσιαστούν και τα επίσης μοντέλα 2017 ρετρο-μοντέρνα Kymco Like 125/150i ABS– κι αυτά σε πρώτη παρουσίαση.

Παράλληλα θα υπάρχει και επίδειξη του νέου καινοτομικού συστήματος Noodoe που έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για την Kymco. Το Noodoe είναι μια πλατφόρμα παροχής χρήσιμων πληροφοριών προς τον αναβάτη του scooter.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλ. 800-11-20025 και στις ιστοσελίδες www.kymco.gr και www.facebook.com/kymco.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ