fbpx

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ: Έφυγε από τη ζωή ο Σπύρος Αλεξόπουλος

Έφυγε ο “Τζέντλεμαν” της ελληνικής μοτοσυκλέτας

Με μεγάλη λύπη πληροφορηθήκαμε τον θάνατο του Σπύρου Αλεξόπουλου, ενός από τους παλαιότερους, γνωστότερους και σημαντικότερους επιχειρηματίες στην ελληνική μοτοσυκλέτα και πιο συγκεκριμένα στον χώρο των after market.

Έχοντας δραστηριοποιηθεί στον χώρο της μοτοσυκλέτας για παραπάνω από τέσσερις δεκαετίες ο κύριος Σπύρος Αλεξόπουλος διακρινόταν για την ευγένεια του σε κάθε του εμπορική ή κοινωνική συναλλαγή.

Γεννήθηκε το 1944 και ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα σαν πωλητής στον κλάδο δικύκλων της Ελληνικής αντιπροσωπίας Honda, στον οποίο διετέλεσε μέχρι και Διευθυντής πωλήσεων.

Αφουγκραζόμενος την ανάγκη της αγοράς για ποιοτικές λύσεις ανταλλακτικών και κυρίως αναλωσίμων, γίνεται ένας από τους πρωτοπόρους ανεξάρτητους εισαγωγείς after market εξαρτημάτων.

Γνώστης του χώρου, δημιούργησε το 1977 τη δική του εταιρία, την Σπ. Η. Αλεξόπουλος, εισάγοντας στην Ελλάδα επώνυμα αξεσουάρ και ανταλλακτικά υψηλής ποιότητας και δημιουργώντας έτσι μια πολύ πετυχημένη επιχείρηση.

O κύριος Σπύρος αριστερά, με έναν συνεργάτη του

Πέρσι, το 2019, η εταιρία του εξαγοράστηκε από τον διεθνή όμιλο εταιριών Bike Alert και μετονομάστηκε σε Bike Alert Hellas.

Ο κύριος Σπύρος (με κεφαλαίο “Κ”) ήταν ένας επιχειρηματίας που στηριζόταν στη βαθειά γνώση και την προτίμησή του για ποιοτικά προϊόντα, που δεν φοβόταν τη δουλειά και τολμούσε να προχωράει μπροστά ακόμα και σε δύσκολους καιρούς.

Θα μας λείψει το πράο χαμόγελο και η ευγενική του παρουσία, και θα θέλαμε να απευθύνουμε από εδώ τα θερμά μας συλληπητήρια στους ανθρώπους του και την οικογένειά του.

Ο τελευταίος αποχαιρετισμός του κύριου Σπύρου θα γίνει αύριο ημέρα Τετάρτη 8 Ιουλίου και ώρα 16.00 στο κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ