fbpx

ΗJC ΚΑΙ LORENZO ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ

Συνάντηση υψηλού επιπέδου

 Η εταιρεία HJC, μια από τις κορυφαίες κατασκευάστριες κρανών στον κόσμο, ανακοίνωσε την συνεργασία της με τον 4 φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή αγώνων μοτοσυκλέτας Jorge Lorenzo

H κορεατική εταιρία HJC και ο Jorge Lorenzo επισημοποίησαν τη συμφωνία συνεργασίας τους, σύμφωνα με την οποία ο Ισπανός αναβάτης θα αγωνίζεται με κράνος HJC στη μεγάλη κατηγορία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας, στην κατηγορία MotoGP από το 2013.

Mε HJC από φέτος ο Jorge Lorenzo

Mε HJC από φέτος ο Jorge Lorenzo

Ο Jorge Lorenzo έχει κατακτήσει μέχρι στιγμής τέσσερις (4) παγκόσμιους τίτλους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας, δύο στα GP250 (2006 & 2007) και άλλα δύο στην κορυφαία κατηγορία MotoGP, με την ομάδα της Yamaha (2010 & 2012). Συνολικά έχει ανέβει 44 φορές στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου και έχει κερδίσει 52 φορές την Pole Position!

Το κράνος που θα χρησιμοποιεί ο Lorenzo είναι το νέο μοντέλο της HJC το RPHA10 Plus, κατασκευασμένο από υλικά κορυφαίας τεχνολογίας και σχεδιασμένο για την καλύτερη δυνατή αεροδυναμική αντίσταση σε ταχύτητες που ξεπερνούν τα 300 χλμ/ώρα.

Επιπρόσθετα, η HJC ανακοίνωσε και την άφιξη του Παγκόσμιου Πρωταθλητή 125cc 2009 Julián Simón (θα συμμετέχει στην Moto2 φέτος) στην ομάδα της, μαζί με τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή SBK Ben Spies (θα συμμετέχει στην MotoGP φέτος).

Το κράνος του Ben Spies με τα καινούργια γραφικά (του Drudi)

Το κράνος του Ben Spies με τα καινούργια γραφικά (του Drudi)