fbpx

KYMCO LIKE S 125i CBS: Classic Sport

 Οι πινελιές που κάνουν τη διαφορά

Ακόμη ένα μοντέλο “S” από την Kymco, με σπορτίβικες πινελιές, μόνο που αυτή τη φορά πρόκειται για ένα κλασικό σκούτερ, το Kymco Like S 125i CBS. Η τιμή του ανακοινώθηκε στις 2.545€

Το 2018 έφερε ένα ριζικά αναβαθμισμένο Kymco Like II 125i και τώρα, για το 2019 η προσθήκη του γράμματος “S” θέλει να τονίσει προς την κατεύθυνση σπορ το ρετρό ύφους σκούτερ, τονίζοντας περισσότερο το νεανικό του χαρακτήρα.

Για να πετύχουν τα παραπάνω οι Ιταλοί σχεδιαστές του R&D της Kymco άλλαξαν το σχήμα του προβολέα, τα full Led φωτιστικά σώματα, τοποθέτησαν μια νέας σχεδίασης δίχρωμη σέλα.

Παράλληλα επανασχεδίασαν χειρολαβές συνεπιβάτη και κάλυμμα εξάτμισης, όπως επίσης έβαψαν το μοντέλο σε νέα εντυπωσιακά χρώματα με μαύρες λεπτομέρειες – σε διάφορα σημεία – που ενισχύουν τη σπορ εικόνα του μοντέλου.

Στο πνεύμα ενός modern classic χαρακτήρα, το νέο Kymco Like S 125i CBS σκοπεύει να προσεγγίσει ένα ολοένα αυξανόμενο κοινό και να προσελκύσει αναβάτες που δίνουν έμφαση στην εμφάνιση του σκούτερ τους.

O τετράχρονος κινητήρας των 125cc και 11,5Hp διαθέτει τετραβάλβιδη κεφαλή με 1 ΕΕΚ και συμμορφώνεται με τις προδιαγραφές Euro4. Ο κινητήρας τεχνολογίας G5 ECO έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την αθόρυβη λειτουργία, την ελαχιστοποίηση των τριβών και τη μειωμένη κατανάλωση.

Το ατσάλινο πλαίσιο με τη διπλή ραχοκοκκαλιά του Kymco Like S 125i CBS διαθέτει ενισχύσεις στα σημεία καταπόνησης και η τεχνολογία S.S.C. που έχει εφαρμοστεί στην κατασκευή του εγγυάται αυξημένη στιβαρότητα και σταθερότητα.

Παράλληλα, επιτρέπει την τοποθέτηση του ντεπόζιτου χαμηλά στο δάπεδο, με διπλό κέρδος σε ευχρηστία και οδική συμπεριφορά. Αφενός γιατί η τάπα πλήρωσης βρίσκεται χαμηλά στην ποδιά και δεν απαιτείται άνοιγμα της σέλας σε κάθε ανεφοδιασμό και αφετέρου γιατί το χαμηλό κέντρο βάρους προσδίδει στο scooter ευκολότερο και ασφαλέστερο χειρισμό.

Επιπρόσθετο κέρδος είναι και η σημαντική αύξηση του χώρου κάτω από τη σέλα, που μπορεί να δεχθεί ένα κράνος και μικροαντικείμενα. Στα φρένα συναντάμε τα δύο δισκόφρενα, ένα σε κάθε τροχό, που συνδυάζουν τη λειτουργία τους (CBS – Combined Braking System) και εξασφαλίζουν βελτιωμένο φρενάρισμα.

Τα ψηφιακά όργανα εντυπωσιάζουν, προσφέροντας αναλογικό ταχύμετρο και δύο οθόνες LCD με στροφόμετρο και στάθμη καυσίμου, χιλιομετρητές, ώρα, θερμοκρασία περιβάλλοντος και τάση μπαταρίας.

Στο ντουλαπάκι για μικροαντικείμενα -που κλειδώνει- υπάρχει και παροχή USB για φόρτιση ηλεκτρονικών συσκευών, ενώ δεν θα μπορούσε να λείπει και ο γάντζος ανάρτησης αντικειμένων στην ποδιά.

Ρετρό εμφάνιση, σπορ χαρακτηριστικά και ευχρηστία πάνε μαζί σε ένα scooter πόλης που επιπρόσθετα διαθέτει προσεγμένο φινίρισμα και εντυπωσιακή για την κατηγορία ποιότητα κατασκευής.

Βασικά χαρακτηριστικά μοντέλου Kymco Like S 125i CBS

 • Τετραβάλβιδος κινητήρας G5 ECO
 • Προδιαγραφές Euro4
 • Δισκόφρενα μπροστά και πίσω
 • Μεγάλος αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα
 • Ντουλαπάκι που κλειδώνει
 • Ψηφιακός πίνακας οργάνων με πλήρεις ενδείξεις
 • Φωτιστικά σώματα full Led
 • Άνοιγμα σέλας από τον κεντρικό διακόπτη
 • Aγκιστρο αποσκευών
 • Ζάντες αλουμινίου
 • Θύρα USB

To νέο Like Sport καλύπτεται από εργοστασιακή εγγύηση 2 ετών χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων. Η τιμή του είναι 2.545€ και μπορείτε να το αποκτήσετε εύκολα με τους εξής τρόπους αποπληρωμής:

 • Σε 12 άτοκες δόσεις με πιστωτική κάρτα
 • Σε 18 δόσεις με τραπεζική χρηματοδότηση και επιδότηση μέρους των τόκων
 • Σε 12-72 δόσεις με έντοκη τραπεζική χρηματοδότηση

Περισσότερα για το μοντέλο και τη χρηματοδότησή του μπορείτε να δείτε εδώ www.kymco.gr

X