fbpx

HONDA SH 300i, 2019: Traction Control και Smart Box

Ραφινάροντας την υψηλή ποιότητα

Με την προσθήκη ενός συστήματος traction control, αλλά και ενός Smart Box προχώρησε η Honda στο “ψηλόροδο” 300άρι της, το διάσημο στην Ευρώπη Honda SH 300i για το 2019.

Τα τελευταία 34 χρόνια οι πόλεις και οι πρωτεύουσες της Ευρώπης βλέπουν τα σκούτερ της Honda με τα δύο γράμματα θα βρίσκονται σε διαρκή κίνηση.

Τα Honda SH αποτελούν σχεδόν ένα premium brand-within-a-brand, μια “μάρκα μέσα σε μια μάρκα”, διαγράφοντας μια ανεξάρτητη δυναμική που μεταφράζεται με πολύ καλές πωλήσεις. Με την φημισμένη ποιότητα κατασκευής και αξιοπιστία της Honda.

Το Honda SH300i, είναι ένα περιορισμένων διαστάσεων σκούτερ με επίπεδο δάπεδο και τροχούς μπροστά και πίσω 16 ιντσών.

Η Honda έγινε η πρώτη εταιρία που κάλυψε τις προδιαγραφές Euro4 το 2015, ενώ την ίδια στιγμή ο κινητήρας δεχόταν αύξηση ροπής και βελτίωση της κατανάλωσης καυσίμου.

Ο αποθηκευτικός χώρος είχε αυξηθεί, υπήρχε δικάναλο ABS, φωτιστικά σώματα πλήρως LED και ένα σύστημα χωρίς κλειδί, Honda Smart Key σαν τελευταίες πινελιές.

Για το 2019 η αποδεδειγμένη αξία του Honda SH300i παραμένει αμετάβλητη, αλλά διαθέτει δύο επιπλέον χαρακτηριστικά που το ενισχύουν.


Η πρώτη προσθήκη στο Honda SH300i του 2019 είναι το Smart Key, το οποίο κλειδώνει και το (προαιρετικό) top box των 35L, καθώς και την ανάφλεξη.

Η δεύτερη είναι το σύστημα Honda Selectable Torque Control (HSTC) που διατηρεί την πρόσφυση του πίσω τροχού σε υγρές ή ολισθηρές επιφάνειες.

Όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του 300 παραμένουν τα ίδια, έτοιμα για τη μάχη της μεγάλης πόλης.

Το Honda SH300i συνδυάζει την πρακτικότητα, με την καλή του εμφάνιση και την ευκολία χρήσης, ενώ οι συμπαγείς διαστάσεις του το καθιστούν ευέλικτο στην κίνηση της πόλης.

Το πλαίσιο και τα γεωμετρικά του χαρακτηριστικά παρέχουν γρήγορες και ασφαλείς αντιδράσεις που δίνουν εμπιστοσύνη και ο κινητήρας καλές επιδόσεις.

Για το 2019 το Honda SH300i θα διατίθεται σε έξι χρώματα: Γκρι μεταλλικό, Λευκό, Μαύρο, Ασημί μεταλλικό, Ασημί ματ, Κόκκινο.

Φωτογραφίες: EICMA, Honda

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ