fbpx

QUADRO 350 3D REDFIRE

Ένα Quadro που καίει…

 Θα μπορούσε να το έχει παρουσιάσει η ίδια η εταιρία, αλλά τελικά την πρόλαβε “ιδιώτης”. Mετά την παρουσίαση των κλασικών χρωμάτων, στα οποία παρουσιάζονται σχεδόν όλα τα δίτροχα, τρίτροχα, τετράτροχα οχήματα του κόσμου (δηλαδή: μαύρο, άσπρο, γκρι) η Quadro θα έπρεπε να παρουσιάσει κι ένα “φούλ κόκκινο” Quadro 3D. Άργησε όμως…

Ένα κατάστημα πώλησης αυτοκινήτων η Aliance Motors στο Παρίσι, πρόλαβε τους Ιταλούς. Το ιταλικό αντι-ΜΡ3, που ονομάζεται Quadro 350 3D (και κυκλοφορεί ήδη στη χώρα μας) με την χρησιμοποίηση του κόκκινου χρώματος τονίζει ακόμα πιο πολύ τον σπορ χαρακτήρα του και δίπλα στον κωδικό του δέχεται το όνομα “Redfire”.

 Παρότι το Quadro έχει βαφτεί από την αρχή και έχει αλλάξει το κάλυμμα της σέλας του με ένα ποιοτικό κόκκινο, η τιμή του δεν έχει αλλαξει και παραμένει ίδια με των απλών Quadro 3D, τα οποία κοστίζουν στη Γαλλία, ούτε λιγο-ούτε πολύ 6.990 ευρώ. Μετά το κόκκινο Quadro θα προγραμματιστεί και μια “μπλε έκδοση”, με αντίστοιχες αισθητικές παρεμβάσεις, αλλά σε μπλε χρώμα.