fbpx

ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ MALOSSI: YAMAHA TMAX 560

Το ΤΜΑΧ 500… πήρε το όπλο του

Mπορεί να έφτασε στην Ελλάδα το νέο Yamaha ΤΜΑΧ 530 του 2012, αλλά και οι ιδιοκτήτες των ΤΜΑΧ 500 έχουν τη δυνατότητα να βελτιώσουν τα σκούτερ τους μέσα από τα ειδικευμένα εξαρτήματα και ανταλλακτικά της ιταλικής Malossi. Βήμα-βήμα και σε πλήθος τομέων.

MAXI WILD LION
Εξάτμιση από βουρτσισμένο ανοξείδωτο ατσάλι με ανοδίωση (φινίρισμα) τιτανίου. Ανοξείδωτο τελικό με λογότυπα χαραγμένα με laser.
SUSPENSION BRACKET 25+
Bάσεις ανάρτησης, για βελτιωμένη σταθερότητα και κράτημα, αλλά και μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος, αφού το πίσω μέρος ψηλώνει κατά 25 χιλιοστά.
WHOOP DISC COUPLE
Νέας γενιάς δισκόφρενα, τύπου μαργαρίτα. Ελαφρύτερα, ανοξείδωτα, με αντοχή στη θερμοκρασία. Ανθεκτικότερα σε χρήση παντός καιρού. Οι δίσκοι “Whoop Disc” συνδυάζονται με τα συνθετικά τακάκια Malossi ΜΗR προσφέροντας προοδευτικότερο και αποτελεσματικότερο φρενάρισμα κάτω από απαιτητικές συνθήκες.
MHR SCREEN
Αεροδυναμική φιμέ ζελατίνα, εύκολης τοποθέτησης, φτιαγμένη από ακρυλικό ΡΜΜΑ. Σχεδιασμένη από CAD, διαθέτει ακριβείς διαστάσεις για να επιτρέπει ορατότητα από πλευράς αναβάτη κατά τη σκυφτή-αγωνιστική θέση.

RED CHILLI OIL FILTER
Ποιοτικό φίλτρο λαδιού, που δεν αλλάζουν οι ιδιότητές του στο πέρασμα του χρόνου. Ανθεκτικό στις αλλαγές θερμοκρασίας, ξεκινώντας από τους μείον 20 βαθμούς, μέχρι τις υψηλότερες θερμοκρασίες λειτουργίας του κινητήρα. Ικανό να φιλτράρει και τα μικρότερα μεταλλικά υπολείμματα του λαδιού και να παγιδεύει μεγαλύτερες ποσότητες σωματιδίων, λόγω σύστασής του.
W BOX FILTER
Φίλτρο λαδιού που επιτρέπει μεγάλη ροή αέρα, κατασκευασμένο από μικροίνες βαμβακερού υφάσματος υψηλής τεχνολογίας με λάδι, εγκλωβισμένο ανάμεσα σε δύο αλουμινένιες σήτες με εποξική επίστρωση. Κλεισμένο μέσα σε κλωβό πολυουρεθάνης. Πλενόμενο και επαναχρησιμοποιούμενο.
RACING CLUTCH SPRING
Ελατήρια, με ειδική επεξεργασία σκλήρυνσης, για τον συμπλέκτη σε δύο διαφορετικά χρώματα, αναλόγως της σκληρότητάς τους. Αλλάζουν τον τρόπο σύμπλεξης-αποσύμπλεξης, κατά 500 στροφές το λεπτό.
WOOP DISC
Οπίσθιος δίσκος κομμένος με laser, με ειδική επεξεργασία σκλήρυνσης. Σχεδιασμένος από CAD, έτσι ώστε να επιτυγχάνει πλήρη επαφή με τα τακάκια, την απομάκρυνση υπολειμμάτων του υλικού τριβής και του νερού κατά το φρενάρισμα. Η επιφάνεια τριβής είναι διπλάσια έτσι ώστε να μειώνονται οι θερμοκρασίες λειτουργίας.

ΚΥΛΙΝΔΡΟΙ, ΠΙΣΤΟΝΙΑ, 560cc
Κύλινδροι χωρητικότητας 560 κυβικών εκατοστών, που δίνουν πάνω από 15% αύξηση της ιπποδύναμης. Αυξημένη αξιοπιστία και αντοχή σε μεγάλες θερμοκρασίες και φορτία. Κατασκευασμένα στην Ιταλία. Τα πιστόνια είναι υψηλής τεχνολογίας με τρία ελατήρια, ειδικά κατασκευασμένα για αγωνιστική χρήση. Η διάμετρος είναι στα 70 χιλιοστά και η διαδρομή στα 73 χιλιοστά. Η συμπίεση ανεβαίνει στο 12:1 και η ιπποδύναμη στις 7.800 σ.α.λ. Οι κύλινδροι είναι φτιαγμένοι από ειδικό κράμα Al-Si-Cu και τα χιτώνια είναι σκληρυμένα με επίστρωση Νi-Ca-Sil.
DOUBLE POWER CAMS
Δύο εκκεντροφόροι που ταιριάζουν και συνεργάζονται με τους κυλίνδρους των 560 κυβικών εκατοστών, προφέροντας αυξημένη ιπποδύναμη.

ΜULTIVAR – VENTILVAR 200 – TORQUE DRIVER – ΕΛΑΤΗΡΙΑ – ΙΜΑΝΤΑΣ ΜΗR
Eιδικά σχεδιασμένα βαριατόρ (τροχαλίες), που σχεδιάστηκαν και εξελίχθηκαν από έμπειρους μηχανικούς της Malossi. Παράγονται από robot και μηχανήματα υψηλής ακρίβειας, ενώ η εξέλιξή τους έχει γίνει μέσα από αγώνες, έτσι ώστε να επιτυγχάνεται απόδοση και αντοχή στο χρόνο. Βελτιώνουν τη μετάδοση της δύναμης ειδικά στις χαμηλές στροφές, αλλά και στην υπόλοιπη κλίμακα στροφών. Τα ελατήρια ανάλογα με την σκληρότητά τους αλλάζουν τον τρόπο μεταφοράς της δύναμης στον πίσω τροχό και ο ιμάντας έχει ενσωματωμένες μέσα στο υλικό του ίνες kevlar για αντοχή και αντίσταση στην επιμήκυνση του, κατά το άνοιγμα του γκαζιού.
AMOΡΤΙΣΕΡ RS 24
Αμορτισέρ λαδιού-αερίου, ρυθμιζόμενο ως προς την επαναφορά. Διαδρομής 48 χιλιοστών με πατενταρισμένη ρύθμιση προφόρτισης ελατηρίου. Μειώνει το βάρος κατά 20% και προσφέρει μεγάλη βελτίωση στη λειτουργία της οπίσθιας ανάρτησης, στο κράτημα και την οδική συμπεριφορά συνολικά. Κατασκευασμένο στην Ιταλία.

ΛΑΔΙΑ ΚΙΝΗΤΗΡΑ RX 4T RACING
Λιπαντικά τετράχρονων κινητήρων Malossi RX 4T Racing SAE 5W-40 και SAE 10W-50, για σκληρή, αγωνιστική χρήση.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την Σπ. Αλεξόπουλος, Δημητρακοπούλου 22 Κουκάκι, τηλ.  210 9222776  ή τη διεύθυνση www.alexopoulos.gr