fbpx

NEO 2012: KYMCO NEW SENTO 50 -110i

NEA ΚΥΜCO… ΓΙΑ ΤΗ Β. ΑΜΕΡΙΚΗ

Το νέο ρετρό εμφάνισης συμπαθέστατο σκουτεράκι της Kymco παρουσιάστηκε στην Καναδική αγορά και την αγορά των ΗΠΑ, σαν μοντέλο 2012.

Είναι το Kymco New Sento 110i, που συνυάζει την σχεδιαστική σχολή της δεκαετίας του ’60 με την μοντέρνα τεχνολογία και λύσεις. Ο κινητήρας είναι τετράχρονος, μονοκύλινδρος με ηλεκτρονικό ψεκασμό, 111.7 κ.εκ. και αποδίδει 9,8 ίππους

Το δάπεδο είναι επίπεδο, η δαγκάνα του μπροστινού δίσκου έχει δύο έμβολα, υπάρχουν λάμπες led, χώρος κάτω από τη σέλα, αναδιπλούμενα μαρσπιέ συνεπιβάτη και ανοικτές θήκες κάτω από το τιμόνι. Η σέλα, εκτός από το λευκό σειρήτι φοράει κάλυμμα με τετράγωνα σχέδια και διαθέτει αρκετό μήκος για να φιλοξενήσει δύο άτομα.

Η χωρητικότητα του ρεζερβουάρ είναι 5.5 λίτρα και οι 10άρηδες τροχοί φορούν λάστιχα 90/90. Μιας και το Sento απευθύνεται στο ασθενές φύλο, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες το ύψος σέλας είναι στα 740 χιλιοστά και το βάρος μόλις στα 91 κιλά.

Το New Sento κυκλοφορούσε ήδη στην Ταϊβαν από τη φετινή χρονιά σαν Μany, ενώ στην Αμερική και τον Καναδά κυκλοφορούσε με τελείως διαφορετική εμφάνιση. Θα φτάσει άραγε ποτέ στην Ευρώπη; Είναι άγνωστο προς το παρόν.