fbpx

HONDA ZOOMER-X CALIFORNIA STYLE

Ηip-Hop Scooter

Ένα μικρό σκούτερ σχεδιασμένο από το το Τμήμα Έρευνας και Εξέλιξης της Honda στην Ταϊλάνδη, παρουσιάστηκε στο πρόσφατο Bangkok Motor Show, που ονομάζεται Zoomer-X California style.

“Χαλαρό” συνολικό στιλ και τραβηγμένο τιμόνι προς τα πίσω, χαμηλό συνολικό ύψος και το μικρό σκουτεράκι των 50 κυβικών, που πωλείται τελείως διαφορετικό στην τοπική αγορά της Ταϊλάνδης έχει γίνει… αγνώριστο.

“Τσοπερο-σκούτερ” θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το Zoomer X California Style, που γέρνει περισσότερο προς την πλευρά των “power cruisers”, μιας και το πίσω ελαστικό είναι φαρδύ και το πιρούνι έχει έντονη κλίση προς τα πίσω.

Το τελευταίο το δοκίμασε από κοντά το “αφεντικό” της Honda Ταϊλάνδης κύριος Kato και δήλωσε ότι είναι ένα concept scooter “Δυτικής επιρροής”.

Προειδοποίηση: αν αρχίσει να εξαπλώνεται η μόδα του “pimp my scooter”, αν μιλούσαμε με όρους MTV, δηλαδή την εκτενή μετατροπή – αισθητική και λειτουργική – ενός συνηθισμένου σκούτερ, σε ένα “ασυνήθιστο”.

Το συγκεκριμένο βέβαια προέρχεται από το γνωστό μας Zoomer (Rukus στις ΗΠΑ) μοντέλο το οποίο πωλείτο και στην Ελλάδα πριν από έναν χρόνο περίπου (με υψηλή τιμή βέβαια) με το χαρακτηριστικό πλαίσιο χωροδικτύωμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ