fbpx

ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΑ ΣΚΟΥΤΕΡ: FLUIDI ECOBAG

Mε κουβούκλιο και ηλεκτρισμό

 Το Fluidi Ecobag είναι ένα τρίτροχο σκούτερ που αποτελεί περισσότερο “άσκηση επί υπολογιστή” ή “επι χάρτου” αν προτιμάτε, ενός Γάλλου σχεδιαστή εν ονόματι Arthur Kenzo. Προφυλάσσει τους επιβάτες του μέσα σε καμπίνα, έχει δύο τροχούς μπροστά και έναν πίσω και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πλήθος χρήσεων.

 

Ο λόγος που παρουσιάζουμε ιδέες σχεδιαστών, κατασκευαστών και ονειροπόλων, όσον αφορά στη σχεδίαση των σκούτερ, είναι γιατί θέλουμε εδώ στο SCOOTERNET να επιδεικνύουμε τις εργασίες εμπνευσμένων ή λιγότερο εμπνευσμένων δημιουργών, ακόμα κι αν αυτές αγγίζουν την σφαίρα της φαντασίας, ακόμα κι ας μην είναι πραγματοποιήσιμες. Γιατί οι ιδέες δεν έχουν τελειωμό και γιατί από το τέλος της μίας ιδέας, ξεκινά η επόμενη.

 

Το Fluidi Ecobag είναι ένα σκούτερ-concept που μπορεί να κινηθεί με την ευελιξία ενός σκούτερ και την ασφάλεια των τριών τροχών. Η ιδέα του Fluidi δεν είναι νέα, αλλά απ’ ότι φαίνεται πρόσφατα υπάρχει ενδιαφέρον για αυτήν, αφού πρόκειται για ένα ηλεκτρικό σκούτερ με την καμπίνα του να είναι φτιαγμένη από αλουμίνιο, που έχει τη δυνατότητα να μεταφέρει δύο ανθρώπους και κάμποσες αποσκευές με ασφάλεια.

Ο Arthur Kenzo, σε συνεργασία με πέντε φοιτητές, έφτιαξαν ένα σκούτερ μοντέρνου, φουτουριστικού σχήματος, μικρού μεγέθους και μηδενικών ρύπων, που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί σαν “μοτο-ταξί” ή για τη μεταφορά μικρών ποσοτήτων αγαθών μέσα στην πόλη. Και η δημιουργία αυτή ξεχωρίζει και αξίζει να παρουσιαστεί, έστω κι αν δεν βγει ποτέ στην παραγωγή.


Πηγή: www.arthurkenzo.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ