fbpx

ΑΦΙΕΡΩΜΑ: RISTORI ΗONDA INTEGRA REPSOL

Κουστούμι – Racing

 Όλο τα ΤΜΑΧ και τα ΤΜΑΧ ακούγονται να βελτιώνονται και να “καστομάρονται” στην αγορά, όσον αφορά στην κατηγορία των maxi scoooter, αναγάγοντας το πολύ καλό, έτσι κι αλλιώς, Yamaha, σε αντικείμενο λατρείας.

 Μάλλον ζήλεψαν οι Honda-κηδες τη διαρκώς αυξανόμενη φήμη του 530 και αποφάσισαν να κάνουν κάτι και με το δικό τους σκούτερ της κατηγορίας, το Honda Integra 700, βάφοντας το στα χρώματα της επίσημης αγωνιστικής ομάδας της Honda στα MotoGP. Το σκούτερ του ντίλερ της Honda Γενεύης – Ristori θα μπορούσε να οδηγιέται από έναν Pedrosa και έναν Stoner στα paddock τoυ Παγκοσμίου Ταχύτητας.

Μπορεί οι γραμμές του Ιntegra να μην ακολουθούν τη φιλοσοφία σπορ που υιοθετεί το ΤΜΑΧ, αλλά με τη σωστή χρήση χρωμάτων, η σιλουέτα του 700 λεπταίνει, ενώ τα πορτοκαλί χρώματα της ισπανικής πολυεθνικής πετρελαιοειδών “του δίνει 20 χιλιόμετρα τελικής” ακόμα κι όταν το σκούτερ είναι σταματημένο.


Πέρα από το βάψιμο το Ιntegra του Ristori φοράει μιαν εξάτμιση LeoVince και αξεσουάρ της Rizoma, δηλαδή τιμόνι, σέλα, αντίβαρα, καθρέφτες και χούφτες, αλλά και της Ermax (ζελατίνα, φτερά, κ.λπ.). Το φωτιστικό σώμα πίσω έχει ενσωματωμένα τα φλας σε μια προσπάθεια αδυνατίσματος του look…

Bέβαια όλες οι προσθήκες κοστίζουν και έτσι η τιμή του Ιntegra από 9,5 χιλιάδες ευρώ, εκτινάσσεται στις 14.500 ευρώ. Ποιος είπε ότι οι μετατροπές είναι μια φτηνή υπόθεση; Ας μήν ξεχνάμε όμως ότι το Honda Integra Ristori Special απευθύνεται σε ένα κοινό που ζει σε μια από τις πλουσιότερες χώρες στον πλανήτη, την Ελβετία.

Πηγή: www.ristori-motos.ch