fbpx

YAKUSA DESIGN: Ένα “περιποιημένο” Honda Vultus

Όταν ο Batman συνάντησε το Honda NM4

Θα μπορούσε να είναι μια light έκδοση του Batmobile, το σκούτερ του Μπάτμαν. Ο σχεδιασμός του Ούγγρου Tamas Jakus συνδυάζει περίφημα τα κόμιξ με τα σκούτερ.

Όντως το όνομα Vultus είναι ένα πρωτότυπο όνομα και ορθά η Honda βάφτισε αυτό το σκούτερ έτσι, ώστε να διαφέρει.

Η αλήθεια είναι ότι με την κατάλληλη “διακόσμηση” το μοναδικής σχεδίασης scooter Honda NM4 750 Vultus έγινε ακόμα πιο εντυπωσιακό.

4

Πρόκειται για την ψηφιακή εργασία του Jakus που χρωμάτισε και “λέρωσε” σε κάποια σημεία το design της Honda. Το αποτέλεσμα φέρνει στο μυαλό κάτι αντίστοιχο με ένα πρωτότυπο, αυστηρό κτήριο που έχει δεχθεί τις φροντίδες ανατρεπτικών καλλιτεχνών γκραφίτι.

Πέρα από τα χρώματα στα πλαϊνά του φέρινγκ τα λάστιχα έχουν γίνει τρακτερωτά και πάνω τους έχει γραφτεί με κόκκινη μπογιά το όνομα του Μπάτμαν, η σέλα έχει ντυθεί με δέρμα.

Πέρα από τις νυχτερίδες-σήματα πάνω στο Vultus ζωγραφισμένες τρύπες από σφαίρες δίνουν την αίσθηση ότι το σκούτερ έχει περάσει από γραμμή πυρός.

feat
Επειδή οι ιδέες του Tamas Jakus είναι σχετικά εύκολα πραγματοποιήσιμες (θα θέλαμε, και) ίσως να τις δούμε στην πράξη πάνω σε ένα πραγματικό
Honda NM4 750 Vultus.

Aποδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι άν υπάρχει έμπνευση και ιδέες ακόμα και τα πιο extreme σχέδια μπορούν να γίνουν ακόμα πιο  ενδιαφέροντα.

Πηγή: JakusaDesign.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ