fbpx

SYM JET 14: Το νέο 125άρι της SYM – Αποκλειστικότητα Scooternet

Θα παρουσιαστεί στο σαλόνι της Κολωνίας

Στο σαλόνι INTERMOT της Κολωνίας θα παρουσιαστεί το ολοκαίνουργιο σκούτερ SYM Jet 14 με ξεχωριστή, δυναμική εμφάνιση, όπως υπόσχεται η φωτογραφία teaser που δημοσιεύουμε σε αποκλειστικότητα στην Ελλάδα. Η SYM στοχεύει με την παρουσίαση του Jet 14 να εισχωρήσει σε μια κατηγορία σκούτερ που μέχρι σήμερα δεν είχε εκπρόσωπο.

Μεσαίες διαστάσεις, θα έχει το compact maxi scooter της SYM, που επαναφέρει τον κωδικό Jet, από την γνωστή στην αγορά σειρά scooter της ταϊβανέζικης εταιρίας. Η SYM επιδεικνύει κινητικότητα έτσι ώστε να παραμένει δυναμικά στην αγορά, εξελίσσοντας παράλληλα μοντέλα που κινούνται σε νέες κατηγορίες.

SYM Jet 14 125 2017

SYM Jet 14 125, 2017

Η κατηγορία των maxi scooter 125 κυβικών είναι πολύ σημαντική για συγκεκριμένες ευρωπαϊκές αγορές, όπως η ισπανική, η γαλλική, η ιταλική, κ.α. Όπως βλέπετε και στην “κατασκοπική” φωτογραφία μας το SYM Jet 14 έχει μεγάλη σέλα και για τον συνεπιβάτη.

Το νέο scooter με κυβισμό 125 cc, το SYM Jet 14, θα παρουσιαστεί στο επόμενο σαλόνι INTERMOT, που θα πραγματοποιηθεί στην Κολωνία από 5 μέχρι 9 Οκτωβρίου. Θα σας ενημερώσουμε άμεσα αν υπάρξουν νέες, περισσότερες πληροφορίες από την ταϊβανέζικη εταιρία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ