fbpx

NEWFREN: Δισκόπλακες σκούτερ σε νέες χαμηλές τιμές

Ιταλική ποιότητα

H αντιπροσωπεία της Newfren η Σ. Αλεξόπουλος ανακοίνωσε μείωση των τιμών στους δίσκους της ιταλικής εταιρίας για πλήθος μοντέλων σκούτερ.

Οι δισκόπλακες της Newfren κατασκευάζονται από carbon ατσάλι που κατεργάζεται με ειδική θερμική κατεργασία. Αναλόγως τον τύπο της δισκόπλακας χρησιμοποιείται καλούπι ή ειδική κοπή Laser για την κατασκευή. Μεγάλη προσοχή δίνεται στο φινίρισμα του προϊόντος για να διασφαλιστεί η απόλυτη παραλληλία της δισκόπλακας με το κέντρο του τροχού με τις μικρότερες δυνατές ανοχές, έτσι ώστε να πετύχουμε την τέλεια αίσθηση κύλισης του τροχού.

newfren

Το αποτέλεσμα είναι ισχυρό, ελεγχόμενο και προοδευτικό φρενάρισμα. Για ακόμα πιο καλά αποτελέσματα προτείνεται η χρήση μεταλλικών ή οργανικών τακακίων της Newfren.

Οι στάνταρ δισκόπλακες είναι ιδανικές για την αντικατάσταση της εργοστασιακής δισκόπλακας. Συνήθως είναι οπίσθιες αλλά χρησιμοποιούνται και μπροστά σε παλαιότερες μοτοσυκλέτες. Η Newfren προσφέρει ολοκληρωμένη γκάμα μπροστινών και οπίσθιων δίσκων για υψηλές απαιτήσεις.

Ενδεικτικά αναφέρουμε κάποια μοντέλα scooter:

Περισσότερες πληροφορίες: Αλεξόπουλος ΕΠΕ, Βείκου 23 – 25, Κουκάκι, τηλ: 210-922.2776, www.alexopoulos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ