fbpx

MICHELIN PILOT ROAD 4 Scooter: Στο Moto Kouzis σε τιμή προσφοράς

Nέες τεχνολογίες ελαστικών

Σε τιμή προσφοράς γνωριμίας προσφέρεται καινούργιο ελαστικό Michelin Pilot Road 4 Scooter που είναι ειδικά σχεδιασμένο για maxi scooter από το κατάστημα Moto Kouzis σε τιμή 190 ευρώ (από τα 275 ευρώ που κοστίζει κανονικά). Οι διαστάσεις που διατίθενται προς το παρόν είναι οι 120/70-15 και 160/60-15.

H Michelin έκανε πρόσφατα την επίσημη παρουσιάση του ελαστικού για scooter, του Michelin Pilot Road 4 Scooter και υπόσχεται επιδόσεις και οδηγική απόλαυση χωρίς συμβιβασμούς. Η Michelin αναφέρει ότι το νέο ελαστικό προσφέρει εξαιρετική πρόσφυση, σταθερότητα και επιδόσεις στην σπορ οδήγηση, αλλά και μεγαλύτερη αντοχή στο χρόνο. Tα Michelin Pilot Road 4 SC Radial προέρχονται από τα Michelin Pilot Road 4 των μοτοσυκλετών και στοχεύουν στην αγορά των σκούτερ μεγάλου κυβισμού άνω των 400cc.

michelin-pilot-road-4 Scooter

Tρία χρόνια εξέλιξης χρειάστηκαν για τη δημιουργία του νέου ελαστικού και 200.000 χιλιόμετρα δοκιμών, με αποτέλεσμα την βελτιωμένη πρόσφυση, το καλύτερο φρενάρισμα στο βρεγμένο οδόστρωμα, και τα 10% αύξηση της διάρκειας ζωής, σε σχέση με το προηγούμενο λάστιχο της Michelin, το Power Pure Scooter.

Τα υψηλά επίπεδα επιδόσεων του Pilot Road 4 Scooter επιτυγχάνονται από τις τεχνολογίες διπλής γόμας MICHELIN 2CT, με μαλακή γόμα στους ώμους του ελαστικού και μιας πιο ανθεκτικής γόμας στο κεντρικό τμήμα του πέλματος. Η τεχνολογία αυτή συνεργάζεται με την τεχνολογία εγκοπών MICHELIN XST (Χ-Sipe), προσφέροντας ομοιόμορφη φθορά του ελαστικού.

Το κατάστημα ελαστικών του Παναγιώτη Κουζή – MotoKouzis προσφέρει τοποθετημένα τα ελαστικά Michelin Pilot Road 4 Scooter στην τιμή των 190 ευρώ τοποθετημένα, στις διαστάσεις 120/70-15 και 160/60-15, που ταιριάζουν στα ΤΜΑΧ της Yamaha.

Περισσότερες πληροφορίες: ΜotoKouzis, Γαλατσίου 41, Αθήνα, τηλ. 210 8541 317 και www.motokouzis.gr

Michelin_Pilot_Road_4 scooters

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ