fbpx

KYMCO TEST RIDE: Στην πίστα Μεγάρων στις 28 και 29 Μαΐου

Οδηγείς, κι αποφασίζεις

Με το παραπάνω σύνθημα προτρέπει η Mototrend, αντιπροσωπεία της Kymco στην Ελλάδα όποιον ενδιαφέρεται να πάει στην πίστα των Μεγάρων το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Μαΐου και να οδηγήσει τα scooter που επιθυμεί, έτσι ώστε να κάνει την επιλογή που ταιριάζει στον καθένα.

Στην πίστα των Μεγάρων στις 28 και 29 Μαΐου, μπορεί να οδηγήσει όποιος θέλει τα Kymco K-XCT 300i, Agility 16+ 200i, Xciting R 300i, Xciting 400i, Downtown 350i, People Gti 200 και People Gti 300 και αποφασίσει με ποιό απ’ όλα θα συνεχίσει να οδηγάει… στις πίστες των πόλεων.

post_megara_1920x1080(1)

Στο δελτίο τύπου της εταιρίας αναφέρεται επίσης ότι “Τα scooter της Kymco έχουν κάνει τη διαφορά τα τελευταία χρόνια και τώρα σου δίνεται η δυνατότητα να το διαπιστώσεις από πρώτο χέρι! Μη χάσεις την ευκαιρία, οδήγησε, κρίνε, αποφάσισε!”.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή επί τόπου στην πίστα των Μεγάρων, όποια μέρα και ώρα θελήσουν, αρκεί να έχουν μαζί τους το δίπλωμα οδήγησης και τον απαραίτητο εξοπλισμό αναβάτη.

Τα test rides θα γίνουν το Σάββατο 28/5 από τις 9 το πρωί, έως τις 7 το απόγευμα και την Κυριακή 29/5 από τις 9 το πρωί, έως τις 6 το απόγευμα.

Η Kymco θα διαθέτει ειδικό εκθεσιακό χώρο, όπου πεπειραμένο προσωπικό θα είναι στη διάθεσή των ενδιαφερόμενων για κάθε τους απορία.

Περισσότερες πληροφορίες: www.facebook.com/events

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ