fbpx

KYMCO RACING S 125, 2016: Mικρό και ρέισινγκ

Μικρό αλλά εξελιγμένο

Το πιο νέο και σπορ σκούτερ της Ταϊβάν είναι το Kymco Racing S 125 που μόλις κυκλοφόρησε. Ένα μοντέλο μοντέρνο και κομψό, με compact διαστάσεις, νέο πλαίσιο και εξελιγμένο κινητήρα.

section-s6

s1-white

Στη νήσο της Ταϊβάν η Kymco παρουσίασε πρόσφατα το νέο Racing 125 του 2016, ένα σπορ σκούτερ με μικρές διαστάσεις που στοχεύει σε ένα δυναμικό, νεαρό κοινό. Και κυρίως στους άνδρες όπως δείχνουν και τα βίντεο της εταιρίας.

Η ισχυρή ταυτότητα του Kymco Racing S 125 παρατηρείται ιδιαίτερα στο μπροστινό του τμήμα, αλλά και την κατάληξη της ουράς που είναι χαρακτηριστική, εταιρική της Kymco.

s2-black

8

10

Υπάρχουν διάφορες σύγχρονες λύσεις, όπως ψηφιακός πίνακας οργάνων, θύρα USB, φώτα LED, κ.λπ. Η συνολική εικόνα του Kymco Racing S 125 μαρτυρά ότι το συγκεκριμένο μοντέλο εξελίχθηκε για την ασιατική αγορά και όχι για την Ευρώπη, αν και οι τεχνολογίες που φοράει θα αποβούν χρήσιμες για όλους.

section-s2-4 section-s2-2 section-s3

Όπως για παράδειγμα το υψηλής τεχνολογίας πλαίσιο, που για το Kymco Racing S 125 κατασκευάστηκε με τη μέθοδο της υδρομορφοποίησης, μια τεχνολογία της αυτοκινητοβιομηχανίας που ενέπνευσε Kymco και επιτρέπει την κατασκευή δύσκολων και ενισχυμένων τμημάτων, αποφεύγοντας τις συγκολλήσεις.

Αλλά η Kymco δεν έμεινε μόνο στο πλαίσιο. Ο κινητήρας του Racing είναι ένας νέος μονοκύλινδρος 4χρονος, με 4 βαλβίδες 124,8 κυβικών, αερόψυκτος που έχει βελτιστοποιηθεί για την ελαχιστοποίηση των εσωτερικών τριβών. Ο ψεκασμός της είναι φτιαγμένος από την Keihin.

section-s4

section-s7
13Οι τροχοί του Kymco Racing S 125 είναι 12 ιντσών και υπάρχουν δισκόφρενα τύπου μαργαρίτα μπροστά και πίσω. Μικρό είναι βέβαια και το βάρος του Racing S 125 που φτάνει τα 131 κιλά άδειο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ