fbpx

KYMCO MOTOTREND: Στο SMF Θεσσαλονίκης 2016

Πλήρης παρουσία

Ιδιαίτερα αισθητή έγινε η παρουσία της Mototrend SA αντιπροσώπου εταιρίας των Kymco στην Ελλάδα από την Πέμπτη 14 έως και την Κυριακή 17 Απριλίου στο Scooter Moto Festival που έγινε στις εγκαταστάσεις της Δ.Ε.Θ.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου που λάβαμε από την Mototrend: “Σε δύο ξεχωριστούς χώρους, σε δύο προσεκτικά μελετημένα και προετοιμασμένα περίπτερα, η Kymco και η Gemini Motors παρουσίασαν την πλήρη γκάμα τους, που συνολικά αριθμούσε περισσότερα από 20 μοντέλα σε scooter, παπιά και ATV”.

“Oι επισκέπτες ξεπέρασαν κάθε προσδοκία”, συνεχίζει το δελτίο τύπου “και όλοι είχαν την ευκαιρία αφενός να γνωρίσουν από κοντά τα προϊόντα που τους ενδιέφεραν και αφετέρου να ενημερωθούν από το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό του δικτύου συνεργατών της εταιρείας στη Θεσσαλονίκη για όλα όσα ήθελαν να μάθουν”.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

“Παράλληλα, σε εξωτερικό παράπλευρο χώρο με ειδική διαμόρφωση, όσοι ήθελαν μπορούσαν να κάνουν test ride σε όλη τη σειρά των premium μοντέλων της Kymco, κοινώς στα υγρόψυκτα τεχνολογίας G5/SC People Gti 200/300 ABS, K-XCT 300i ABS, Xciting 300i/400i UBS/ABS και Downtown 350i ABS”.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

“Στον χώρο των ακροβατικών επιδείξεων, οι καλύτεροι στο είδος Stunt Xtreme Show (SXS) εντυπωσίασαν το κοινό με όλα όσα έκαναν πάνω σε scooter και ATV της Kymco, αναδεικνύοντας την ικανότητα των εν λόγω οχημάτων κάτω από κάθε συνθήκη, όσο eXtreme κι αν είναι”.

Mototrend SMF Thessaloniki (2)

“Πέφτοντας η αυλαία του απόλυτα επιτυχημένου SMF της Θεσσαλονίκης, η Mototrend ανανέωσε το ραντεβού της με τους φίλους των δύο τροχών για το τετραήμερο 20 έως 23 Μαίου στο Scooter Moto Festival της Αθήνας, στον γνωστό και φιλόξενο χώρο “Τεχνόπολις” στο Γκάζι. Και εκεί, να είσαστε σίγουροι ότι όλο και “κάτι περισσότερο” θα δείτε στο περίπτερό της.”, τελειώνει το δελτίο τύπου της Mototrend SA.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ