fbpx

KYMCO: “Απόβαση” στην Ιαπωνία

Ενδυνάμωση στη μεγάλη αγορά της Ιαπωνίας

Η Kymco στοχεύοντας να ισχυροποιήσει τη θέση της στην Ιαπωνία δημιούργησε πρόσφατα τη θυγατρική εταιρία Kymco Japan Inc.

Δεν πρόκειται για απόβαση (όπως γράφει ο τίτλος μας) ούτε για εισβολή, αλλά εγκαθίδρυση σε μια από τις πλέον ισχυρές και ανταγωνιστικές αγορές σκούτερ και μοτοσυκλετών στον κόσμο.

3

Τα scooter της Kymco εξάγονται στην Ιαπωνία εδώ και 15 χρόνια, ήδη από το 2001, αλλά η εταιρία θέλοντας να δώσει την σημαίνουσα προσοχή στην ιαπωνική αγορά για τα μελλοντικά της σχέδια, απέκτησε πρόσφατα τον πλήρη έλεγχο της τοπικής αντιπροσώπευσης.

Από την παρουσίαση του Kymco K50 Concept στο σαλόνι του Τόκιο

Από την παρουσίαση του Kymco K50 Concept στο σαλόνι του Τόκιο

Η πρώτη επίσημη, παγκόσμια παρουσίαση του νέου, εντυπωσιακού σκούτερ Kymco Κ50 Concept στo σαλόνι του Τόκιο – που είναι μια σημαντική συμβολική πράξη για το δημοφιλέστερο σαλόνι της ιαπωνικής αγοράς – μαζί με την ίδρυση της Kymco Japan Inc., είναι κινήσεις μεγάλης εμπορικής αξίας.

1

Σημειωτέον ότι οι πωλήσεις της ταϊβανέζικης εταιρίας στην Ιαπωνία εμφανίζουν διαρκώς αύξηση από το 2001 μέχρι σήμερα.

Η γκάμα της Kymco στην Ιαπωνία διαθέτει μόνο σκούτερ και συγκεκριμένα απαρτίζεται από 3 maxi scooter (Xciting 400, Downtown 350, K-XCT 300) και 5 μικρότερου κυβισμού: People Gti 125 (που ονομάζεται Tersely…), Racing S 125, Racing King 180i, και Racing 150i.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ