fbpx

JUST EAT: Φαεινή ιδέα. Κυριολεκτικά

Δώσε μας τα φώτα σου

Η Just Eat είναι μια εταιρία start up στο Λονδίνο που προτείνει μια “φωτεινή” ιδέα για δυναμική διαφήμιση πάνω στα κουτιά των ντελιβεράδων…

Όταν κάποτε θα βλέπετε παντού φωτισμένα κουτιά ντελιβεράδων να τρέχουν πάνω-κάτω τα βράδια να ξέρετε ότι εδώ διαβάσατε την είδηση για πρώτη φορά. Εμφανίστηκαν πριν από λίγες μέρες στο Λονδίνο πάνω σε σκούτερ με φωτιζόμενο λογότυπο – αποτελώντας πολύ καλή διαφήμιση για την συγκεκριμένη φίρμα.

just-eat-scootes

Η “Απλά Φάτε” ή πιο εύηχα Just Eat είναι μια υπηρεσία κατ ‘οίκον διανομής φαγητών που θέλει να εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο. Πρόσφατα η εταιρεία ανακοίνωσε την πρόθεσή της να γίνει η πιο σημαντική παγκόσμια βιομηχανία στον συγκεκριμένο τομέα, με ένα νέο λογότυπο, ένα νέο σλόγκαν (“Βρείτε τη γεύση σας” – Find your flavour) και πολλές τεχνολογικές καινοτομίες.

Μεταξύ αυτών είναι μια νέα εφαρμογή για το Apple Watch, συμβατή με το σύστημα WatchOS 3 και τη δυνατότητα αλληλεπίδρασης με το Facebook Messenger, καθώς και μια νέα εφαρμογή για smartphones με δυνατότητα ενημέρωσης των πελατών σχετικά με την κατάσταση των παραγγελιών τους.

Το πιο ενδιαφέρον χαρακτηριστικό των Just Eat που “βγάζει μάτι” όμως, είναι ο νέος στόλος σκούτερ και τα φωτισμένα λογότυπα στα πλάγια των κουτιών μεταφοράς του φαγητού.

scoot-fleet-scooter
Η δυναμική αυτή εικόνα δείχνει να έχει πιάσει και να παίζει σημαντικό ρόλο, ειδικά στο Λονδίνο, όπου ο ανταγωνισμός για παραδόσεις φαγητών σε σπίτια και γραφεία γίνεται ολοένα και ισχυρότερος. Η
Just Eat έχει να αντιμετωπίσει ανταγωνιστές, όπως: η Uber Eats, η Amazon και η Deliveroo, όλες πολύ δυνατές εταιρίες στο χώρο.

scoot

Φυσικά η ιδέα της κινητής φωτισμένης διαφήμισης πάνω σε σκούτερ είναι πολύ καλή για να μείνει σε επίπεδο μικρής κλίμακας ή μιας και μόνο πόλης και θα μπορούσε να φτάσει μέχρι τα πέρατα του κόσμου. Θα δείτε…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ