fbpx

HONDA X-ADV: Νέες φωτογραφίες και παρουσίαση τον Νοέμβριο

Έρχεται γεμάτο καινοτομίες

Να που οι φωτογραφίες αυτού που ονομάζαμε Honda City Adventure Concept και από δω και μπρός θα αποκαλούμε Honda X-ADV (αφού έτσι αποφάσισε η εταιρία) ξαφνικά “καθάρισαν”. Το νέο βίντεο της Honda και οι επίσημες φωτογραφίες δείχνουν ξεκάθαρα τις γραμμές του νέου θαρραλέου σκούτερ που γράφει ιστορία.

Honda X-ADV - 2017

Ιστορία γράφει το Honda X-ADV – εντάξει, προτιμούσαμε το όνομα City Adventure – γιατί δημιουργεί μόνο του μια νέα κατηγορία δίτροχων: των μεγάλου κυβισμού σκούτερ για κίνηση και στο χώμα. Αυτό που θα επακολουθήσει στην νεογέννητη κατηγορία τα επόμενα χρόνια ουδείς γνωρίζει…

Το νέο Honda θα παρουσιαστεί σαν μοντέλο 2017, στην έκθεση EICMA, στο Μιλάνο στις 13 Νοεμβρίου, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση.

Το Honda X-ADV όπως έχουμε ξαναπεί θα βασίζεται στην πλατφόρμα των NC 750 με τον δικύλινδρο σε σειρά κινητήρα με διπλό συμπλέκτη DCT.

Honda X-ADV - 2017

Αναρτήσεις μεγάλων διαδρομών, ρυθμιζόμενη ζελατίνα σε 5 θέσεις, χώρος αποθήκευσης για κράνος, δύο δισκόφρενα μπροστά, ανάποδο πιρούνι μερικά από τα χαρακτηριστικά του.

Θαυμάστε το στο νέο “καλογυρισμένο”, “καθαρό” βίντεο… και ραντεβού τον Νοέμβρη για περισσότερες πληροφορίες, λεπτομέρειες και φωτογραφίες.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ