fbpx

HONDA SH 150i: Ανάκληση για τρόμπα βενζίνης

Για μοντέλα κατασκευής από το 2012, μέχρι το 2015

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας, η εταιρεία Αφοί Σαρακάκη ΑΕΒΜΕ, επίσημος εισαγωγέας και διανομέας των Honda στην Ελλάδα, σε συνεργασία με το Τμήμα Γενικής Ασφάλειας Προϊόντων της Διεύθυνσης Πολιτικής Ποιότητας, ανακαλούν το σκούτερ Honda SH150 AD/D/A

Tα scooter που ανακαλούνται για λόγους δυσλειτουργίας της αντλίας (ή κοινώς τρόμπας) βενζίνης είναι κατασκευασμένα στην Ιταλία, έχουν κωδικό μοντέλου KF13 και κατασκευάστηκαν από την 10η Ιουλίου 2012, έως την 31η Ιανουαρίου 2015. Η ανάκληση ξεκίνησε από την Πορτογαλία, ανακοινώθηκε πανευρωπαϊκά μέσω του συστήματος Rapex. Η ανάκληση αφορά και τα SH 125 (σε όποιες χώρες έγιναν εισαγωγή) κάτι που δεν ισχύει και για εμάς μιας και τα Honda SH 125 δεν διατέθηκαν στην ελληνική αγορά.

feat

Η ανάκληση αφορά 1.459 Honda SH 150, τα οποία σύμφωνα με τον κατασκευαστή: “σε ορισμένα σκούτερ, ενδέχεται το εσωτερικό της αντλίας καυσίμου να παραμορφωθεί, με αποτέλεσμα να μειωθεί η απόσταση ανάμεσα στο κάλυμμα της εισαγωγής και της φτερωτής της αντλίας καυσίμου και τα δύο εξαρτήματα να ακουμπούν μεταξύ τους. Αν συμβεί αυτό η φτερωτή κολλάει, σταματώντας τη ροή του καυσίμου, με ενδεχόμενο σβήσιμο ή/και αδυναμία εκκίνησης του κινητήρα”.

Μέχρι στιγμής στην Ελλάδα δεν έχει αναφερθεί περίπτωση ατυχήματος που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω σκούτερ, θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στα κατά τόπους εξουσιοδοτημένα συνεργεία της Honda για να γίνει επισκευή του κάθε σκούτερ, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Clip_31

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις, οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με την Τεχνική Διεύθυνση της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη ΑΕΒΜΕ στα τηλέφωνα 210 3483624 και 797 με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών ή μέσω e-mail στη διεύθυνση: [email protected]

intro_3

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ