fbpx

HONDA PCX 125, 3TΡΟΧΟ: Ζηλεύοντας το Can-Am

Ένας τροχός παραπάνω

Ένα Honda PCX που έχει μετατραπεί σε τρίτροχο και θέλει να θυμίζει το καναδέζικο Can Am, μπορεί να μοιάζει εξωτικό, αλλά από την άλλη εξυπηρετεί και ανθρώπους που θέλουν αυξημένη ευστάθεια από ένα σκούτερ.

1

Το Cam-Am Spyder είναι αυτή η εντυπωσιακή και πανάκριβη τρίτροχη σκουτερο-μοτοσυκλέτα πουδιατίθεται σε ισχυρές αγορές και καθόλου σε ασιατικές αγορές.

Ο δημιουργός του συγκεκριμένου Honda PCX 125 στο Ανόι του Βιετνάμ, μάλλον ζήλεψε το Can Am κι έτσι έφτιαξε ένα κιτ μετατροπής κάνοντας ένα απλό σκούτερ από δίτροχο – τρίτροχο.

4

Το Honda PCX έχει γίνει πλέον πλατύ, σαν μικρό αυτοκίνητο με εξτρά πλαστικά κομμάτια, ψαλίδια, αναρτήσεις και τροχούς πολύ ταιριαστά μεταξύ τους, φτιάχνοντας μια νέας μορφής σκούτερ, πολύ ξεχωριστή.

Το σύστημα είναι κατασκευασμένο έτσι ώστε να διατηρεί κάποια από τα πλεονεκτήματα του σκούτερ, αλλά να προσφέρει και αυξημένη σταθερότητα από το μπροστινό σύστημα, κάτι που φαίνεται στις στροφές και το φρενάρισμα.

Από την άλλη το τρίκυκλο σκούτερ απευθύνεται σε άτομα με ειδικές ανάγκες (κινητικά προβλήματα).

2
Όλη η μετατροπή κοστίζει περί τα 800 ευρώ, ενώ υπάρχει δυνατότητα για περισσότερα αξεσουάρ όπως προβολάκια, ηλεκτρικός κινητήρας για όπισθεν, χειρόφρενο, κ.λπ.

Μην παραξενευτείτε αν δείτε την παραπάνω ιδέα να προσφέρεται σαν εξτρά λύση, κι από μεγαλύτερους κατασκευαστές, ειδικά με την ολοένα αυξανόμενη δημοφιλία των τρίτροχων σκούτερ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ