fbpx

HONDA MOOVE 110i: Για τους φίλους της Λίβερπουλ και της Μάντσεστερ

Στα χρώματα της ομάδας σου

Το ποδόσφαιρο είναι το δημοφιλέστερο σπορ σε όλο τον κόσμο, όπως και στην Ταϊλάνδη, όπου εξίσου αγαπητό είναι και το βρετανικό ποδόσφαιρο και οι ομάδες του. Σε τέτοιο σημείο που η Honda Ταϊλάνδης έφτιαξε ειδικές εκδόσεις σκούτερ σε περιορισμένο αριθμό κομματιών στα χρώματα της Λίβερπουλ και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

1

Το Honda Moove 110i είναι ένα από τα πιο νέα μοντέλα της Honda στην Ταϊλάνδη και πρόκειται για ένα σκούτερ πόλης βασικής μετακίνησης, με μικρό κινητήρα, οικονομικό και εύχρηστο.

Η AP Honda Thailand που κατασκευάζει το Honda Moove αποφάσισε να δημιουργήσει δυο ειδικές εκδόσεις του “λαϊκού” σκούτερ και να τις παρουσιάσει πρώτα στο ετήσιο Bangkok International Motor Show 2015.

7

4

Κρίνοντας από την απόφαση της εταιρίας να κατασκευάσει ένα Moove στα χρώματα της Liverpoool FC και της Manchester United σε 600 κομμάτια έκαστο, το ενδιαφέρον του κοινού πρέπει ήταν πολύ θετικό. Οι εκδόσεις – όπως είναι λογικό – ονομάστηκαν “Manchester United Limited Edition” και “Liverpool FC Limited Edition” και βάφτηκαν σε μαύρο και σκούρο κόκκινο -μεταλλικό – χρώμα.

6

3

Έτσι το Honda Moove 110i με τον eSP κινητήρα των 108,2 cc με idle stop, κοντό μεταξόνιο στα 1.256mm, επίπεδο δάπεδο, 12άρηδες τροχούς, συνδυαζόμενα φρένα, βάρος 100 κιλών, βάφτηκε στα αντίστοιχα χρώματα και τοποθετήθηκαν τα σήματα των ομάδων.

2

5

Από τη χρονιά που άρχισε να μεταδίδεται το εγγλέζικο πρωτάθλημα Premier League το 1996 στην Ταϊλάνδη η δημοτικότητά του εκτινάχθηκε στα ύψη, κάνοντας κι άλλους κατασκευαστές να παρουσιάσουν “ειδικές εκδόσεις” μοντέλων στα χρώματα ποδοσφαιρικών ομάδων. Φαντάζεστε να γινόταν το ίδιο στην Ελλάδα… με σκούτερ βαμμένα στα χρώματα των ελληνικών ομάδων; 

Πηγή: Responce.jp

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ