fbpx

HONDA CITY ADVENTURE: Βίντεο… teaser

Έρχεται το πρώτο σκούτερ Crossοver

Όπως μας έχουν συνηθίσει πρόσφατα οι εταιρίες, αφού απ’ ότι φαίνεται εντείνεται το ενδιαφέρον του κόσμου, και για το επερχόμενο Honda City Adventure κυκλοφόρησε ένα “βίντεο-πρόκληση”, teaser που λένε…

Μέσα σε 34 δευτερόλεπτα – όπου το μεγάλο σκούτερ δεν φαίνεται παρά φευγαλέα και μονίμως κρυμμένο πίσω από δέντρα, γλάστρες, κολωνάκια και άλλα – στην πραγματικότητα η Honda επιβεβαιώνει το μεγάλο νέο, εντείνει τις προσδοκίες, για ένα μοντέλο που θα δημιουργήσει μια νέα, ολοκαίνουργια κατηγορία σκούτερ.

Αυτή είναι η καλύτερη εικόνα που μπορεί να δει στο βίντεο από το Honda City Adventure...

Αυτή είναι η καλύτερη εικόνα που μπορεί να δούμε στο νέο βίντεο του Honda City Adventure…

Ναι τον Σεπτέμβριο θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια – ελπίζουμε όχι με ένα ακόμα βίντεο – ενός μοντέλου που “σπάει το κατεστημένο”: τα ψευδοεντούρο σκούτερ κάνουν την παρθενική τους εμφάνιση με το Honda City Adventure.

Μόνο λεπτομέρειες μπορούμε να διακρίνουμε στο βίντεο φευγαλέα και όχι να επιβεβαιώσουμε: βλέπουμε ακτίνες στους τροχούς και κάλυμα στην αλυσίδα της τελικής μετάδοσης, βλέπουμε μια ελαφρώς όρθια θέση οδήγησης, ένα καλό ψαλίδι και την εξάτμιση να βγαίνει ψηλά δεξιά.

Aυτή ήταν η μορφή του σκούτερ στο σαλόνι του Μιλάνο

Aυτή ήταν η μορφή του σκούτερ στο σαλόνι του Μιλάνο

Όπως είναι γνωστό το Honda City Adventure δανείζεται πολλά μηχανικά μέρη από τα Honda NC750X και Integra, συμπεριλαμβανομένου του πλαισίου, τον δικύλινδρο κινητήρα των 745cc, καθώς και τη μετάδοση DCT.

Το νέο σκούτερ ξεχωρίζει για τον έντονα διαφοροποιημένο, εντουράδικο σχεδιασμό του, το ανεστραμμένο USD πιρούνι, τις ζάντες με ακτίνες το διαφορετικό ψαλίδι καθώς και δύο δισκόφρένα μπροστά και σύστημα πέδησης με ABS φυσικά.

Honda City Adventure 2016 -2

Να ακόμα δυο, θαμπές, λεπτομέρειες από το βίντεο

Να ακόμα δυο, θαμπές, λεπτομέρειες από το βίντεο

Το Honda City Adventure θα είναι ένα maxi scooter που θα δίνει τη δυνατότητα να κινηθεί κάποιος σε ομαλούς χωματόδρομους και γενικότερα θα προσφέρει την αίσθηση στον αναβάτη του ότι δεν περιορίζεται στους ασφάλτινους δρόμους, στοιχείο που ελάχιστα σκούτερ έχουν προσφέρει μέχρι σήμερα.

Θα μάθουμε περισσότερα σε ένα μήνα και κάτι. Ραντεβού – σαν τα σινεμά και τα σχολεία – τον Σεπτέμβριο…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ