fbpx

e-moto.gr: Tucano Urbano-Θερμικό κάλυμμα ποδιών

Ζεστά πόδια τον χειμώνα

Αποδεδειγμένα χρήσιμα τα θερμικά καλύμματα ποδιών πάνω στα σκούτερ, γίνονται απαραίτητο αξεσουάρ τις κρύες μέρες του χειμώνα. Η ιταλική Tucano Urbano είναι από τις καλύτερες εταιρίες στο χώρο. Τα προϊόντα της διατίθενται μέσω του e-Moto.gr

kouverta-podion

Ένα από τα βασικότερα πλεονεκτήματα των σκούτερ έναντι των μοτοσυκλετών είναι ότι μέσω της ποδιάς τους προστατεύουν τα πόδια του αναβάτη από τη βροχή και το κρύο. Τα θερμικά καλύμματα ποδιών (ή κοινώς “κουβέρτες” ποδιών) αποτελούν την αμέσως επόμενη λύση για ακόμα πιο ζεστά πόδια, ειδικά τον χειμώνα.

Τα θερμικά καλύμματα ποδιών της Τucano Urbano τα Termoscud διακρίνονται για τις καινοτόμες τεχνολογίες που διαθέτουν αλλά και για τη μεγάλη λειτουργικότητα τους.

koyverta-podion1

Τα καλύμματα ποδιών Tucano Urbano είναι εξοπλισμένα με ένα πατενταρισμένο σύστημα ελέγχου, που χρησιμοποιεί τον ζεστό αέρα που βγαίνει από τις εξόδους του ψυγείου του κινητήρα.

Όταν οι αεραγωγοί της κουβέρτας είναι κλειστοί, ο αέρας συσσωρεύεται μέσα κάλυμμα ποδιών, διατηρώντας τα ζεστά.

Όταν οι αεραγωγοί είναι ανοικτοί – ανοίγουν και κλείνουν με Velcro – ο θερμός αέρας διαφεύγει, επιτρέποντας στον αναβάτη να ρυθμίζει πόσο ζέστά θέλει να είναι τα πόδια του. Έτσι μπορεί να χρησιμοποιεί το κάλυμμα ποδιών και σε θερμότερες ημέρες.

Ακόμα μία καινοτομία της Tucano Urbano είναι ο σταθεροποιητής που διαθέτει η κουβέρτα στα πλάγια της. Είναι ένα έξυπνο και απλό σύστημα το οποίο αποτελείται από δύο μπαλόνια. Φουσκώνοντας τα τα πλάγια μένουν σταθερά, χωρίς να χτυπάνε πάνω στα πόδια σας ακόμα και σε πολύ υψηλές ταχύτητες.

Πέρα από τα ζεστά πόδια που θα αποκτήσετε, η κουβέρτα της Tucano Urbano, θα φροντίσει η σέλα σας να παραμένει πάντα στεγνή και καθαρή, αφού διαθέτει προέκταση με λάστιχο για εύκολο κλείσιμο.

Τα θερμικά καλύμματα ποδιών της Tucano Urbano διαθέτουν:

  • Μεγάλη τσέπη με εύκολη πρόσβαση ακόμα και με γάντια

  • Κλείσιμο με ιμάντα στην μέση

  • Προέκταση στήθους για πολύ άσχημες καιρικές συνθήκες

  • Εσωτερική επένδυση με γούνα στα σημεία επαφής με τα πόδια

  • Αντικλεπτικό σύστημα

  • Αδιαβροχοποίηση

  • Εύκολη τοποθέτηση

  • Σύστημα αναδίπλωσης για τις πιο θερμές ημέρες

Τα θερμικά καλύμματα της Tucano Urbano είναι διαθέσιμα για τα παρακάτω μοντέλα:

Honda SH 150

Yamaha T-Max 500

Περισσότερες πληροφορίες: www.e-moto.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ