fbpx

COLLECTOR’S EXPO 2016: Με συλλεκτικά αντικείμενα

… και εκδήλωση για τη Vespa

Η Collector’s Expo είναι μια έκθεση που θα πραγματοποιηθεί στις 11 και 12 Ιουνίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με θέμα τα συλλεκτικά αντικείμενα. Μαζί με την έκθεση θα διοργανωθούν και καλλιστεία Vespa με την ευκαιρία των 70ών γενεθλίων του εμβληματικού σκούτερ.

H ημερομηνία διεξαγωγής της έκθεσης επιλέχθηκε μιας και το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα θα παρευρίσκονται στην Αθήνα χιλιάδες επισκέπτες από όλο τον κόσμο, λόγω της διεθνούς έκθεσης “Ποσειδώνια 2016”.

logocollectorsexpomewrario

Η έκθεση συλλεκτικών αντικειμένων Collector’s Expo θα περιλαμβάνει: Κλασικά αυτοκίνητα, κλασικές μοτοσυκλέτες, έργα τέχνης, αντίκες, βιβλία, κόμιξ, δημοπρασίες κ.α.

Στα πλαίσια της έκθεσης και λόγω του εορτασμού των 70 χρόνων από τη δημιουργία της, θα πραγματοποιηθεί μια εκδήλωση με καλλιστεία Vespa, με τα παρακάτω κριτήρια: εμφάνιση αναβάτη, παλαιότητα, πρωτοτυπία, φαντασία. Τα έπαθλα θα είναι έργα τέχνης που εμπνευσμένα από τη Βέσπα θα έχουν φτιαχτεί από καλλιτέχνες που συμμετέχουν στην έκθεση. Παράλληλα θα υπάρχουν πολλά διακοσμητικά και συλλεκτικά αντικείμενα γύρω από τη Vespa που θα διατίθενται προς πώληση. Η έκθεση θα είναι ανοικτή από τις 11.00 μέχρι τις 21.00 το Σάββατο και 10.00 μέχρι τις 21.00 την Κυριακή

Περισσότερες πληροφορίες: www.facebook.com/events, www.collectorsexpo.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ