fbpx

SHARK RAW: ΕΝΑ ΚΡΑΝΟΣ “ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ”

Αγριάδα, μεσ’ την πόλη

Ένα διαφορετικής αισθητικής κράνος παρουσίασε η εταιρία Shark που ονομάζεται Shark Raw. Είναι ανοικτού τύπου και θυμίζει κράνος που θα μπορούσε να έχει χρησιμοποιηθεί στην ταινία Mad Max, ειδικά στο μαύρο ματ χρώμα.

Η Shark παρουσίασε ένα κράνος για χρήση “urban biking”, που ονόμασε Raw (ωμό;) για αστική χρήση δηλαδή, είτε ο αναβάτης οδηγεί ένα σκούτερ, είτε γυμνή μοτοσυκλέτα. Δεν είναι μόνο η αισθητική του Shark Raw, που χρησιμοποιεί ιδίου χρώματος γυαλιά και μάσκα προσώπου θυμίζοντας έντονα τις αντίστοιχες μάσκες που χρησιμοποιούσαν στο χώμα αναβάτες της δεκαετίας του ’80. Το εσωτερικό διαθέτει επένδυση η οποία διαθέτει εξαερισμό και αγωγούς απαγωγής της θερμοκρασίας. 

Τα γυαλιά/μάσκα ανεβαίνουν ταχύτατα και παραμένουν πάνω στο κράνος με ειδικό σύστημα ελαστικών ιμάντων, με το τζάμι των γυαλιών να διαθέτει αντιθαμβωτική, αντιχαρακτική ζελατίνα.

Το εξωτερικό κέλυφος είναι αεροδυναμικό, ενώ τα γυαλιά είναι έτσι σχεδιασμένα ώστε να χωρούν εσωτερικά γυαλιά μυωπίας ή ηλίου.

Το κέλυφος είναι κατασκευασμένο από θερμοπλαστικό σε δύο καλούπια (αναλόγως του μεγέθους του κράνους) και το λουρί κλείνει με σύστημα micro lock. Το πλήρες όνομα του συγκεκριμένου κράνους είναι SHARK Raw Mat Black και η τιμή του είναι 210 ευρώ

Περισσότερες πληροφορίες: www.spiliotis.gr ή www.no-limits.gr. Σπηλιώτης ΑΕ, Θηβών 129 Περιστέρι, τηλ. 210 5763427, 5777906, 5751687, 5751951, No Limits!, Καλλιρρόης 47, (Συγγρού ΦΙΞ) 210-921997

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ