fbpx

PIRELLI DIABLO SCOOTER: ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΟ ΚΡΑΤΗΜΑ

Σπορ καταβολές

Η γνωστή ιταλική εταιρία ελαστικών Pirelli περιγράφει τα Diablo Scooter σαν ιδανικά για χρήση στην πόλη, αλλα και σε εκδρομές, με μέσες προς υψηλές ταχύτητες.

Πέρα από τις επιδόσεις που καλούνται να έχουν τα Pirelli Diablo Scooter εντός άστεως είναι και τα μεσαίων αποστάσεων ταξίδια που πρέπει να υπηρετήσουν με επιδόσεις και πρόσφυση σε όλες τις δύσκολες περιπτώσεις.


H κατασκευή των Diablo, ο σκελετός, το υλικό και η σχεδίαση του πέλματος, μαζί με την κορώνα του ελαστικού στοχεύουν σε κορυφαίες επιδόσεις, αλλά και υψηλή χιλιομετρική απόδοση, με ομοιόμορφη φθορά.

Προτείνονται και για σπορ χρήση, με σχεδίαση πέλματος που πρωτοχρησιμοποιήθηκε στα Pirelli Diablo μοτοσυκλέτας, για κράτημα σε υγρό και στεγνό οδόστρωμα, αλλά και περιορισμένο θόρυβο στην κύλιση.

 

Είναι το μοναδικό ελαστικό radial για σκούτερ με πολλαπλά σύρματα διαφορετικής διαμέτρου και πατενταρισμένη μηδενική γωνία μεταξύ τους.

Το υλικό της γόμας του ελαστικού έρχεται κατευθείαν από τα σπορ-τουρισμού ελαστικά της Pirelli, με την επιφάνεια επαφής με το δρόμο να είναι αυξημένη για βελτιωμένο φρενάρισμα και πρόσφυση παντός καιρού.

 Περισσότερες πληροφορίες για μεγέθη και τιμές: Μοτο Κουζής, Γαλατσίου 41,Αθήνα, τηλ: 210 8541317 www.motokouzis.gr, email: [email protected]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ